Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Afzetpalen en -kettingen voor magazijn

Magazijnen zijn grote opslagplaatsen die, afhankelijk van de activiteitensector, geregeld heringericht moet kunnen worden. Daarom is het aangeraden om praktische hulpmiddelen bij de hand te hebben die snel geplaatst kunnen worden en die de ruimte flexibel kunnen inrichten. Daarvoor kunt u bjivoorbeeld deze afzetpalen en -kettingen gebruiken.

15 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Waarvoor dienen afzetpalen met ketting?

Afzetpalen met kettingen dienen hoofdzakelijk om zones af te bakenen, de toegang te ontzeggen en gevaren te signaleren. Ze worden vooral aangeraden voor opslagplaatsen, waar de ruimte flexibel ingericht moet kunnen worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Beschermbeugels voor voetgangers wordt deze afbakening niet permanent bevestigd.

Hoe gebruikt u deze afbakeningspalen?

Het gebruik van een afbakeningspaal met ketting is relatief eenvoudig: u plaatst eerst de palen aan de rand van de zone die u wilt afbakenen of creëren. Bevestig daarna een ketting tussen elk van de palen om uw afbakening compleet te maken. U kunt trouwens ook een ketting bevestigen tussen een paal en een muur door een muurhaak te gebruiken!

De voordelen van deze palen


Flexibiliteit, gemakkelijk te plaatsen en zichtbare kleuren zijn de belangrijkste voordelen van dit type tijdelijke afbakening.

Tussen onze Borden en pictogrammen zult u complementaire producten vinden om uw signalering verder op punt te stellen, bijvoorbeeld om een verbod of een gevaar aan te duiden.