Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Controlestickers voor magazijn

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over controlestickers voor magazijn De goede werking van machines, installaties en andere uitrustingen zijn in een bedrijf nogal vaak problematisch. Dit verlaagt niet enkel de productiviteit maar brengt ook het gevaar van werknemers in gevaar. Bekijk daarom onze controlestickers van vinyl, speciaal voor het gebruik in een magazijn.

9 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Controlestickers voor magazijn


Wat zegt de wetgeving over kwaliteitscontrole in bedrijven?

Volgens de Europese Richtlijn Arbeidsmiddelen (RA) is de werkgever verplicht om de arbeidsmiddelen te keuren. Arbeidsmiddelen zijn alle apparaten, machines, gereedschappen en installaties die op de arbeidsplaats gebruikt worden. Regelmatige keuring is niet alleen noodzakelijk voor de goede werking van het materiaal, maar ook om de veiligheid van werknemers te garanderen. Als werkgever bent u daar verantwoordelijk voor.

Waarom controlestickers voor magazijn gebruiken?

Met behulp van controlestickers, ook onderhoudsstickers genoemd, kunt u gemakkelijk en snel uw bedrijfsuitrustingen keuren. Deze visuele manier van identificeren zorgt ervoor dat u kunt controleren of uw materiaal nog altijd conform de wetgeving is. Omgekeerd is eveneens waar: met controlestickers kunt u aanduiden dat een machine of installatie defect is. De herstelling kan dus meteen worden uitgevoerd, wat de veiligheid van het personeel ten goede komt. Goed onderhouden machines garanderen eveneens een goede productiviteit.
Gebruik deze controle-etiketten bijvoorbeeld voor de keuring van uw Brandblussers en brandslanghaspels in uw magazijn. Zo bent u er zeker van dat uw brandbestrijdingsmiddelen goed zullen functioneren in geval van nood. U kunt ze ook gebruiken om uw stock eenvoudiger te beheren tijdens het inventariseren.

Welk materiaal is geschikt voor gebruik in een magazijn?

Controlestickers voor magazijn zijn vervaardigd van vinyl. De etiketten die u bij ons vindt zijn perfect voor de ijking of de kalibratie van meetinstrumenten of andere kleine materialen. Ze zijn eveneens bruikbaar voor de keuring van transportwerktuigen zoals vorkheftrucks of hefmachines. Enkel geschikt voor binnengebruik; toch zijn deze vinyl etiketten voorzien van een sterk permanent kleefmiddel.

Welke formaten zijn beschikbaar voor controlestickers van vinyl?

Bij Seton vindt u twee soorten controle-etiketten van vinyl:
  • Ronde controlestickers van vinyl: Dit formaat (26 mm) zijn perfect voor een gebruik op kleine oppervlakken. Ideaal om de ijking van kleine meetinstrumenten te controleren en op te volgen. Met deze ronde stickers kunt u de verantwoordelijke van de keuring aanduiden alsook de datum waarop de controle werd uitgevoerd. Verkocht per rol van 500, handig voor veelvoudig gebruik.

  • Rechthoekige controlestickers van vinyl: Dit formaat (L150 x B100 mm) is de perfecte oplossing om de historiek van uw inspecties te signaleren. De sticker heeft meerdere lijntjes om telkens de controledatum te markeren. Verkocht per lot van 10.


Welke boodschap moet ik kiezen voor mijn controlesticker?

Onze controlestickers van vinyl zijn voorgedrukt met verschillende boodschappen zoals "Gecontroleerd" of "Geijkt". Deze etiketten vergemakkelijken het onderhoud in uw magazijn. Dankzij de rechthoekige sticker voor kalibratieregistratie kunt u gemakkelijk de keuringen opvolgen.
Gebruik een permanente marker om al uw controle-etiketten in te vullen. Zo bent u zeker dat uw markering op het etiket blijft.

Heeft u een specifieke vraag over onze controlestickers, contacteer ons dan! Onze adviseurs zullen u graag verder helpen.

Complementaire producten - Controlestickers in magazijn


Het aanbrengen en het verwijderen van uw controlestickers

Zorg voor een nog perfect resultaat door het gewenste oppervlak eerst schoon te maken door gebruik van onze reinigingsspray. Deze verwijdert vuiltjes die de hechting van de sticker vermindert. Gebruik daarna onze applicatorrol. Met dit hulpmiddel kunt u de sticker goed aandrukken, voor een perfecte hechting.

Wenst u de sticker te verwijderen? Ontdek dan onze multifunctionele schraper. Verwijder de signalering zonder enige moeite!

Een volledige controle in uw bedrijf

Bekijk zeker ook onze keuringsstickers, waardoor u op een visuele manier de periodieke controle van uw arbeidsmiddelen kunt uitvoeren. Een visueel hulpmiddel, aangezien u de sticker moet ponsen om de volgende controledatum, vervaldatum enz. aan te duiden.
U vindt in ons gamma ook hanglabels, ook hangtags genoemd. Ideaal als tijdelijke markering, eenvoudig te bevestigen aan uw uitrusting met behulp van kabelbinders.