Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Controlestickers voor vettige en olieachtige omgevingen

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over controlestickers voor olieachtig milieu Een arbeidsongeval veroorzaakt door een kapotte machine, is de verantwoordelijkheid van de werkgever. Vermijd dit soort situaties en zorg voor een periodieke keuring van uw materiaal. U vindt in dit gamma controlestickers voor vettige en olieachtige omgevingen.

2 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Controlestickers voor vettige en olieachtige omgevingen


Waarom is de keuring van arbeidsmiddelen noodzakelijk?

Een regelmatige inspectie van bedrijfsmateriaal is onmisbaar om te garanderen dat het materiaal goed functioneert. Als het op tijd en stond gekeurd wordt, komt een defect of een nodige herstelling snel aan het licht. Goed functionerende machines, installaties enz. zorgen voor een betere productiviteit.
Bovendien garandeeert dit de veiligheid van uw personeel. Vergeet niet dat deze onder de verantwoordelijkheid van de werkgever valt!

Waarom controlestickers gebruiken?

Met deze signalering kunt u aanduiden of materiaal defect is of conform de wetgeving. Zo beschikt u over een schriftelijk en visueel bewijs dat de periodieke keuringen heeft plaatsgevonden. Dit zorgt er eveneens voor dat u gemakkelijk de volgende controle kunt inplannen en dat uw werknemers op de hoogte zijn van de staat van het materiaal. Dit verhoogt hun veiligheid.
Deze stickers zijn ook handig om uw inventaris op te maken. Duid aan wanneer deze werd uitgevoerd en wanneer de volgende inventaris plaatsvindt.

Welk materiaal is geschikt voor gebruik in vettige of olieachtige omgevingen?

Controlestickers voor dit soort omgeving zijn vervaardigd van soepel polyester. Ze zijn voorzien van een kleefmiddel dat speciaal vervaardigd is voor vettige en olieachtige oppervlakken. Hierdoor blijven ze stevig kleven en komen ze niet snel los. Deze onderhoudsstickers zijn perfect voor productiemachines, uitrustingen in de automobielsector of zelfs in de horeca. Dankzij het oppervlak van de stickers kunt u eveneens gemakkelijk een boodschap schrijven met behulp van een permanente marker.

Welke boodschap moet ik kiezen voor mijn controlesticker?

Onze controlestickers zijn ofwel blanco ofwel voorgedrukt. De blanco versie kunt u met een marker personaliseren naar wens. De voorgedrukte versies zijn beschikbaar met de tekst 'Ref' of 'Gecontroleerd'. Bij deze laatste hoeft u enkel nog de controledatum noteren en de datum van de volgende controle. Het etiket met het opschrift 'Ref' is naar wens personaliseerbaar. U kunt de inspectiedatum signaleren, alsook een meer specifieke boodschap.

Indien u op zoek bent naar een ander soort controlesticker van soepel polyester, contacteer ons dan!

Complementaire producten - Controlestickers voor vettige en olieachtige omgevingen


Het aanbrengen het verwijderen van uw controlestickers

U wilt een signalering die lang blijft kleven? Maak dan allereerst het gewenste oppervlak schoon en proper. Stofdeeltjes bijvoorbeeld zorgen ervoor dat het etiket slecht zal hechten aan het oppervlak. Gebruik onze reinigingsspray om schoon te maken. Daarna kunt u een applicatorrol gebruiken om de sticker zo goed mogelijk aan te drukken.

Wenst u de sticker gemakkelijk te verwijderen, zonder lijmresten achter te laten? Met onze multifunctionele schraper is dit perfect mogelijk!

Keuren op een professionele manier...

Bij Seton vindt u ook keuringsstickers om op een visuele manier al uw arbeidsmiddelen snel te kunnen controleren. U ponst de sticker waardoor men meteen kan zien wanneer de controle werd uitgevoerd of wanneer de volgende plaatsvindt.
Met onze hanglabels kunt u een tijdelijke boodschap signaleren, zoals bijvoorbeeld wanneer een uitrusting defect is. Gebruik een kabelbinder om vast te maken!