Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Personaliseerbare borden en pictogrammen

Seton laat u toe om uw eigen gepersonaliseerd bord eenvoudig online te ontwerpen. Nood aan een gepersonaliseerd signaleringsbord? Een gepersonaliseerd bord voor een bouwterrein? Of een volledig ander type bord? Dat is hier mogelijk!
Ontdek ons uitgebreid gamma van borden en stickers waarvoor u uw eigen teksten en pictogrammen kunt kiezen.

28 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een gepersonaliseerd bord biedt u de mogelijkheid om de exacte boodschap die u nodig heeft correct over te brengen. Voor al deze specifieke boodschappen kunt u zelf uw eigen bord of sticker ontwerpen en hierbij kiezen uit een uitgebreid gamma van verschillende formaten en materialen.

Op de meeste van onze gepersonaliseerde signaleringsborden is het mogelijk om één of meerdere door ons voorgestelde pictogrammen te plaatsen (gevarenpictogrammen, verbodspictogrammen, gebodspictogrammen, …). Personaliseer uw bord voor 100% door er eveneens uw eigen tekst aan toe te voegen!

Er zijn heel wat verschillende uitvoeringen mogelijk: of het nu gaat over de veiligheid van de werkplaats, bezoekersinformatie of over de signalering van uw parking, er is zonder twijfel een gepersonaliseerd bord dat zal beantwoorden aan uw verwachtingen.

Raadpleeg onze sectie Bevestiging van borden en pictogrammen voor het plaatsen van uw gepersonaliseerde creaties.

Gebruik de filter ISO 7010 in de linkerkolom wanneer u enkel geïntereseerd bent in veiligheidssymbolen die voldoen aan de eisen van de Europese norm ISO 7010. Voor een overzicht van alle pictogrammen creëerden wij de overzichtspagina Veiligheidspictogrammen. Indien u enkel de allerbelangrijkste borden zoekt, neemt u best een kijkje op onze pagina met de top 10 veiligheidsborden.