Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Sjablonen voor markering van vloeren of muren

Advies nodig? Advies nodig? Hoe kunnen sjablonen u helpen bij uw markeringen? Het aanbod aan borden en stickers met universele boodschappen van Seton is schier oneindig. Daarnaast hebben we ook nog een resem specifiekere boodschappen op bord. Toch doen er zich in elk bedrijf nog ad hoc situaties voor die om een geheel unieke tekst vragen. Die kunt u al dan niet combineren met een bekend pictogram of symbool. Of soms hebt u geen tijd om op een bepaald bord te wachten en moet er vlug een boodschap geplaatst worden.
Dat kan altijd in een mum van tijd met onze sjablonen met cijfers en letters. Daarnaast hebt u enkel nog een leger goed dekkende en uiterst zichtbare en leesbare Easyline-verf nodig.

55 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Met onze markeringssjablonen creëert u elke boodschap


Binnen het aanbod sjablonen voor markering van vloeren of muren vindt u sjablonen voor letters, cijfers, pictogrammen. In pvc, aluminium, hout, voor gebruik met onze Easyline-verf. Waarom niet meteen de promopack met 12 spuitbussen Easyline-verf in huis halen?
Met de sjablonen voor letters en cijfers of de gepersonaliseerde sjablonen van Seton kunt u:
  • vlug en gemakkelijk symbolen en unieke tekst combineren en aanbrengen op vloeren en wanden;

  • eender welke informatie overbrengen aan uw bezoekers of werknemers;

  • de veiligheid op de werkvloer verhogen door gerichte boodschappen over de brandblusapparaten, alarmen of andere waarschuwingen aan te brengen.

Sjablonen voor letters en cijfers

Wilt u een geheel eigen boodschap aanbrengen, dan kunt u met de sjablonen voor letters en cijfers zelf uw tekst maken. De sjablonen voor letters in cijfers in pvc van Seton zijn ultralicht, maar toch duurzaam genoeg om ettelijke keren te hergebruiken. Nog net iets steviger en duurzamer zijn de sjablonen voor letters en cijfers in aluminium. Welke u ook kiest, ze leiden beide tot een uitstekend resultaat: een uiterst leesbare en zichtbare tekst.

Kit met sjabloon en markeringsverf "personen met een handicap

In de kit met sjabloon en markeringsverf "personen met een handicap vindt u alles om vlug een parkeerplaats te voorzien van het universele pictogram voor mindervalide personen. Met de twee sneldrogende spuitbussen met blauwe en witte verf brengt u zo de algemeen bekende markering aan.

Personaliseerbaar sjabloon in plastic voor muur- en grondmarkering

Met onze sjablonen voor letters en cijfers kunt u eender welke boodschap aanbrengen waar u maar wilt. Als die boodschap altijd dezelfde is en tegelijk buiten de universele borden valt die bij Seton verkrijgbaar zijn, dan kunt u een gepersonaliseerd sjabloon laten maken met een unieke tekst. Zo hoeft u niet telkens opnieuw met de losse letters of cijfers aan de slag en wint u heel wat tijd. De boodschap ziet er dan ook altijd even keurig uit, zowel op muren als op de grond.

Sjablonen, sjablonen en nog eens sjablonen

Behalve de sjablonen met pictogrammen, letters en cijfers waarmee u een verbod of gebod kunt markeren eender waar op uw bedrijfsterrein, hebben we ook nog een rijk aanbod aan allerlei andere symbolen: sjablonen met voetstappen, sjablonen met pijlen, sjablonen met winkelkar ...

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.