Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Ergonomische rugbandages

De rug is waarschijnlijk het belangrijkste lichaamsdeel. Net daarom is het van belang om goede handelingen en houdingen aan te nemen tijdens het werk. Onze ergonomische producten voor de rug zijn voordelig en gebruiksvriendelijk. Een actief en sportief leven leiden zonder rugpijn: dat is wat we allemaal willen, nietwaar?

9 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Rugklachten kunnen zeer pijnlijk zijn en, in extreme gevallen, een oorzaak vormen van invaliditeit. Men schat dat ongeveer 80% van de volwassenen wel eens last heeft van rugpijn. Een slechte werkhouding, te lang rechtstaan of herhaalde handelingen uitvoeren zijn de voornaamste oorzaken van "de ziekte van de eeuw". Onze ergonomische producten voor de rug bieden u een uitstekende oplossing.

Naast het aannemen van goede houdingen en ergonomisch werken, kan een lumbale riem rugpijn verlichten. Seton biedt u kwaliteitsvolle rugsteunen aan, die makkelijk aan en uit te doen zijn, tegen lage prijzen. Er bestaat dus geen enkel excuus om dit praktische hulpmiddel niet te gebruiken.
Opgelet: de lumbale riem werd ontworpen om rugpijn te verlichten. In geen geval is het een preventiemiddel. Allereerst is het belangrijk om goede gewoontes aan te nemen om uw rug niet te veel te belasten. Vraag aan uw werkgever een opleiding rond 'ergonomie op het werk'.

Hang tevens één van onze Posters voor aandoeningen aan spieren en gewrichten op om uw werknemers te informeren dat het aannemen van goede houdingen belangrijk is voor de rug.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze themapagina ergonomie.