Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Markeringsverf voor magazijn

Advies nodig? Advies nodig? Waarvoor dient markeringsverf? Grondmarkering zorgt voor extra veiligheid in uw magazijn en op uw bedrijfsterreinen. De vloerverf van Seton vormt het ideale hulpmiddel voor een duurzame grondmarkering, zowel binnen als buiten. Bij Seton vindt u zowel epoxyverf als verf op waterbasis. Onze vloerverf is verkrijgbaar in handige spuitbussen.
Om de markeringsverf gemakkelijk en nauwkeurig op een betonvloer of elders aan te brengen, heeft Seton een compleet gamma van sjablonen ter beschikking. Met de sjablonen kunt u perfect afgelijnde gangpaden, parkeerplaatsen, zebrapaden en rechte lijnen creëren.

23 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Creëer een overzichtelijke grondmarkering met de duurzame markeringsverf van Seton


De markeringsverf van Seton is beschikbaar in verschillende kleuren, die allemaal in een andere context gebruikt worden. Zo kunt u een universele kleurcode gebruiken om uw boodschap over te brengen.
 • Rode verf: verbod. Gebruik deze markeringsverf bijvoorbeeld om een verboden zone te markeren.

 • Gele verf: gevaar of risico. Gebruik deze markeringsverf bijvoorbeeld om te waarschuwen voor een onveilige doorgang of een gevaarlijk obstakel.

 • Blauwe verf: verplichting. Gebruik deze markeringsverf bijvoorbeeld om een zone te markeren waar PBM verplicht zijn.

 • Groene verf: noodvoorziening. Gebruik deze markeringsverf bijvoorbeeld om een nooduitgang te markeren.

 • Witte verf: algemeen. Gebruik deze markeringsverf bijvoorbeeld om gangpaden of parkeerplaatsen af te bakenen.

 • Gearceerd (geel-zwart of rood-wit): Duid met deze markeringsverf plaatsen aan die vrijgehouden moeten worden, zoals automatische deuren of een zone waar alleen bepaalde voertuigen mogen rijden.

Wilt u uw magazijn uitrusten met grondmarkering? Dan is de markeringsverf (epoxyverf en verf op waterbasis) van Seton het hulpmiddel dat u zoekt.
 • De verf is geschikt voor lijnmarkering om gangpaden en voetpaden te creëren.

 • De verf is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u een kleurcode kunt hanteren.

 • De verf is gemakkelijk aan te brengen en vlug droog.

 • De verf is ideaal om te combineren met sjablonen.

 • De verf kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 • De verf is duurzaam en goed bestand tegen slijtage, water en olie.

 • De verven van Seton zijn onschadelijk voor de gebruiker en voor het milieu.

 • Dankzij onze sjablonen brengt u de markeringsverf nauwkeurig aan.

Verf

De Easylineverfspuitbus voor permanente grondmarkering is een complete oplossing om precieze lijnen aan te brengen in uw magazijn. De verf bevat geen lood of gechloreerde oplosmiddelen en is geschikt voor alle soorten ondergrond. De hoge dekkingskracht resulteert in een hoge zichtbaarheid en een goede hechting. Deze spuitbussen zijn afzonderlijk verkrijgbaar of in interessante promopacks. De sneldrogende markeringsverf in spuitbus droogt drie keer vlugger dan traditionele vloerverf. De verf op basis van gemodificeerde alkyd met solvent is bestand tegen slijtage en chemische producten. De duurzame markeringsverf op solventbasis heeft een zeer lange levensduur en is gemakkelijk te reinigen.

Sjablonen

Met de sjablonen voor grondmarkering op parkeerterreinen markeert u in sneltempo uw lijnen, oversteekplaatsen en zebrapaden. De herbruikbare sjablonen zijn oprolbaar en dus gemakkelijk op te bergen. Als u gemakkelijk cijfers, letters of woorden in markeringsverf wilt aanbrengen op de vloeren of muren van uw magazijn, hebt u de keuze tussen de pvc sjablonen met cijfers en letters, de sjablonen van messing met cijfers of letters en de sjablonen van aluminium met cijfers en/of letters. Al deze oplossingen zijn herbruikbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Met het polypropyleen sjabloon voor muur- en vloermarkering 'heftruck' markeert u de staanplaatsen voor de heftrucks in uw bedrijf.

Lijnentrekker

Met de lijnentrekker HD Easyline Edge trekt u heel nette, nauwkeurige lijnen van 50, 75 of 100 mm breed op betonvloer, cement, epoxy, teer, macadam of asfalt. Dit hulpmiddel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, bijvoorbeeld in magazijnen, fabrieken en sportzalen of op parkeerterreinen, wegen of werven. Deze lijnentrekker voor epoxyverf werkt op basis van een gepatenteerd luchtstroomsysteem dat het morsen van verf langs weerszijden van de lijn vermijdt. De steunwielen achteraan zorgen voor grotere wendbaarheid in hoeken of langs een obstakel. Het toestel kan in twee delen gedemonteerd worden om gemakkelijk op te bergen in de meegeleverde koffer.

Meer informatie over markeringsverf voor magazijnen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.