Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Bevestiging van borden en pictogrammen

Het niet gebruiken van stevige montagesystemen is het uitlokken van grote risico’s voor uw werknemers en bezoekers. Een goed bevestigingssysteem, zoals een stevige, stalen paal, verzekert de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw signalisatie. Van het bevestigingsstuk tot het toebehoren waaruit het bestaat alsook dubbelzijdige tape, Seton biedt u een assortiment aan voor de makkelijke plaatsing van uw borden.

55 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

De levensduur en duurzaamheid van uw borden en pictogrammen hangen rechtstreeks af van hun goede montage.

Om hieraan te beantwoorden stelt Seton u een breed gamma voor aan stalen paaltjes en bevestigingsmaterialen, die uw signaleringmateriaal tot hun recht laten komen en hen een standvastigheid en stevigheid verzekeren, zelfs in gure weersomstandigheden.

Afhankelijk van de plaatsing en het type bord dat u wenst te bevestigen, bieden verschillende mogelijkheden zich aan:

In de categorie Palen vindt u een geheel aan paaltjes in staal, aluminium en hout terug, waarmee u uw bord kunt verbinden met het verankeringspunt.

Om deze bevestigingen te gebruiken, zult u onder meer nood hebben aan Bevestigingsbeugels en grondankers .

Verkiest u een tijdelijke plaatsing? Kies dan voor magnetisch plakband, zuighaakjes, klittenband, kogelkettingen en Dubbelzijdige tape . Praktische en makkelijk installeerbare oplossingen waardoor u uw materiaal eenvoudiger kunt wegnemen en herplaatsen.

U wenst een doeltreffende en zichtbare signalering? Opteer dan voor de ruime keuze en de kwaliteit van Setons Borden en pictogrammen .

Neem een kijkje op onze pagina over bevestiging van borden op palen voor meer informatie en tutorials over hoe u uw borden op een paal bevestigt.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten