Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Verkeersborden verbod

Advies nodig? Advies nodig? Hoe een verbod duidelijk maken op uw parking? Net zoals op de openbare weg is het op uw privéwegen en parkeerruimtes noodzakelijk dat de regels duidelijk aangegeven staan. Door de plaatsen waar auto's rijden uit te rusten met verkeersborden, verkleint u het risico op chaos en ongevallen.
Seton heeft voor u een uitgebreid gamma aan verkeersborden ontwikkeld om aan te geven welke regels gerespecteerd moeten worden. Op deze pagina stellen we ons assortiment verkeersborden die een verbod uitdrukken voor.

72 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Verkeersborden verbod tegen ongewenst verkeer


Met verkeersborden van Seton maakt u de weggebruikers duidelijk wat de regels zijn binnen uw privédomeinen of ontzegt u hun de toegang.
  • U geeft aan waar er een privéweg begint.

  • U verbiedt bezoekers uw terrein te betreden.

  • U weigert bepaalde categorieën weggebruikers de toegang.

  • U duidt de maximumsnelheid op uw wegen aan.

  • U stelt beperkingen in qua hoogte, breedte of gewicht.

De verkeersborden zijn verkrijgbaar in pvc, aluminium met rand of aluminium zonder rand. Alle aluminium borden zijn retroreflecterend, zodat ze zichtbaar zijn als ze 's nachts belicht worden door koplampen. We hebben ook borden met antigraffiticoating. U kunt eenvoudig een gepersonaliseerd bord bestellen met uw eigen tekst. Ga naar de personaliseerbare verbodsborden met antigraffiticoating 'algemeen verbod' en voer uw tekst in. Sommige van onze aluminium borden zijn ook verkrijgbaar als kit met paal en bevestigingsmateriaal. Maar welk type bord u ook kiest, in de categorie bevestiging van borden en pictogrammen vindt u altijd de nodige accessoires om het te bevestigen aan een paal.

Verkeersborden verboden toegang voor iedereen

Als u ongewenst verkeer op uw domein of op delen ervan wilt vermijden, is een bord verboden toegang de efficiëntste oplossing. Een rond rood bord met witte streep is universeel herkenbaar. Maak uw keuze uit de verkeersborden verboden in te rijden, de verkeersborden van pvc 'verboden toegang' en de verbodsborden met antigraffiticoating 'verboden toegang'. Liever een verkeersbord met tekst? Kies dan uit de verbodsborden 'doorgang verboden', verbodsborden 'verkeer verboden' of verbodsborden 'gevaar verboden toegang'. Als u de toegang alleen tijdelijk wilt verbieden, plaats dan de tijdelijke verbodsborden voor kegel 'verboden toegang'.

Verkeersborden verboden toegang voor bepaalde weggebruikers

Om het verkeer op uw terrein in goede banen te leiden, kan het noodzakelijk zijn om een welbepaalde categorie van weggebruikers de toegang te ontzeggen. Seton heeft alle mogelijke borden in huis voor een specifiek verbod:

Verkeersborden maximale snelheid, hoogte, breedte, gewicht

Als er delen van uw domein zijn die niet toegankelijk zijn voor voertuigen die bijvoorbeeld te zwaar zijn, is het aan te raden dat onmiskenbaar aan te geven. Ook een snelheidsbeperking is altijd een goed idee om de veiligheid te verhogen. Verkeersborden 'beperkte snelheid - 20', 'beperkte snelheid - 50' of 'stapvoets rijden' zorgen voor veilig, traag verkeer op uw wegen. Ook een verkeersbord 'stop' kan daartoe bijdragen. Plaats een verkeersbord 'beperkte hoogte', 'beperkte breedte' of 'zwaar verkeer verboden' op plaatsen waar het veiliger is dat dergelijke voertuigen zich niet begeven.

Verkeersborden privéweg

Voor weggebruikers die niet vertrouwd zijn met de omgeving, is het niet evident om het verschil te zien tussen de openbare weg en een privéweg. Toch niet als er geen verkeersborden staan. Vermijd verwarring daaromtrent door overal aan de ingang van uw domeinen een duidelijk bord te plaatsen. Geef een simpele, voor iedereen verstaanbare boodschap met de verbodsborden 'privé', 'privé-eigendom' of 'privé - verboden toegang'. Een andere mogelijkheid om dezelfde boodschap te formuleren is met de verbodsborden 'verboden voor onbevoegden' of de retroreflecterende verbodsborden 'verboden toegang zonder speciale toelating'.

Een verbodsbord voor iedere situatie
Meer informatie over onze verkeersborden verbod? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.