Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Veiligheidsbrillen

Met de praktische, lichte en ergonomische veiligheidsbrillen u aangeboden door Seton bent u verzekerd van een optimale bescherming tegen mechanische risico's. Met of zonder een antikras-, anticondens- of anti-impactcoating of UV-behandeling, al dan niet regelbaar, ...: kies uw bril in functie van uw behoeften en de omgeving waarin u die wenst te gebruiken. Vergeet niet om ook uw werknemers die een correctiebril dragen uit te rusten met een overbril.

32 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Inzake veiligheidsbrillen verschillen de grootte van de ogen, de breedte van de neusbrug en de lengte van de pootjes in functie van elke gebruiker. Ze moeten daarom goed passen en vervolgens op individuele basis worden toegekend. De pootjes moeten goed op de oren drukken, en het aanzicht van het montuur moet zich zo dicht mogelijk bij het gezicht bevinden en op correcte wijze op de neusbrug rusten. Enkel correct gebruikte brillen verzekeren een optimale bescherming.

Veiligheidsbrillen zijn geschikt voor talrijke industrieën, zoals autofabrieken, industriële schoonmaak, laboratoria, farmaceutische sector en transportbedrijven. De keuze hangt af van uw behoeften. Afhankelijk van waarvoor u ze wenst te gebruiken, zijn er verschillende filters beschikbaar die beantwoorden aan verschillende normen:
- EN 169: filters voor laswerk en verwante technieken
- EN 170: filters voor ultraviolette (UV) stralen
- EN 172: filters voor zonnebescherming voor industrieel gebruik
De mechanische weerstand evalueert de stevigheid van veiligheidsbrillen:
* : versterkte stevigheid (lichtste bescherming)
** : lage impact
*** : lage impact bij extreme temperaturen (-5°C / +55°C)
De markering F staat voor de maximale bescherming van veiligheidsbrillen met pootjes.

Ten slotte, aangezien enkele seconden volstaan om zware gevolgen te hebben voor het gezichtsvermogen, kunt u kiezen voor onze oplossingen rond Nooddouches, oogdouches en oogspoelingen : kwaliteitsvolle producten die u in staat stellen snel te reageren in geval van nood.