Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Afzetpalen rijbanen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw terrein inrichten met afzetpalen? Als u uw voet- of fietspaden wilt afschermen van het autoverkeer of beletten dat auto's zich begeven in een verboden zone, volstaan witte strepen en signalisering niet altijd. Een fysieke barrière is dan de oplossing. Daarom stellen we u hier ons assortiment afzetpalen voor.
Bij Seton vindt u een groot aantal modellen van parkeerpalen. Vaste, flexibele of neerklapbare, in diverse materialen. We hebben uiteraard ook alle bijbehorende accessoires in huis.

26 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Parkeerpalen en afzetpalen verhogen de veiligheid


U wilt de veiligheid op uw domein verhogen door zones af te schermen van autoverkeer? Bij Seton vindt u voor iedere toepassing de juiste afzetpaal.
 • De vaste parkeerpaal is ideaal om fiets- en voetpaden te beschermen.

 • De flexibele parkeerpaal beschadigt de voertuigen niet bij botsing.

 • De verwijderbare parkeerpaal is geschikt voor tijdelijke afbakeningen.

 • De neerklapbare parkeerpaal sluit vlug een doorgang af of maakt hem vrij.

 • De parkeerpaal met ketting laat toe een rij paaltjes met elkaar te verbinden.

De parkeerpalen van Seton zijn uitermate geschikt om een groot aantal functies te vervullen.
 • Ze scheiden de rijbaan van een fietspad.

 • Ze scheiden de rijbaan van een voetpad.

 • Ze verhinderen verkeerd parkeren.

 • Ze blokkeren de toegang tot verboden zones.

 • Ze duiden een rijvak aan (bv. waar grondmarkering onmogelijk is).

 • Dankzij de retroreflecterende stroken zijn ze ook 's nachts zichtbaar.

Vaste afzetpaal

Zoekt u een robuuste parkeerpaal in staal of aluminium? De ronde straatpalen met reflecterende stroken en puntkop, de rood-witte afzetpalen met puntkop of kop voor kettingen en de schokbestendige afzetpalen met ringen voor ketting hebben drie retroreflecterende rode stroken voor optimale zichtbaarheid overdag en 's nachts. De ronde straatpalen met reflecterende stroken en kop voor ketting zijn gemaakt van wit plastic. Ze zijn zeer licht en weerbestendig en hebben eveneens drie retroreflecterende rode stroken. Zoekt u een parkeerpaal die de voertuigen niet beschadigt als ze er tegen botsen? Ga dan voor de rubberen straatpaal met retroreflecterende stroken.

Flexibele afzetpaal

De zelfoprichtende afzetpaal met retroreflecterende strepen is gemaakt van pvc. Als hij aangereden wordt, breekt hij niet maar buigt door en veert weer recht. Deze oranje parkeerpaal heeft drie retroreflecterende banden voor een optimale zichtbaarheid. Een ander systeem is dat van de flexibele afzetpaal met reflecterende strepen. Deze stalen parkeerpaal is gemonteerd op een plaat met veer, zodat hij bij een botsing tot 30° meegeeft in elke richting en vervolgens automatisch terug in verticale positie komt.

Verwijderbare afzetpaal

De verwijderbare afzetpaal van roestvrij staal kan volledig in de grond verdwijnen. Zo bestaat er geen struikelgevaar voor voetgangers. Deze vierkante paal heeft een modern design dat de stedelijke ruimte accentueert.

Neerklapbare of uitschuifbare afzetpaal

De neerklapbare paal met automatische liftmechaniek komt automatisch omhoog en wordt vergrendeld. Deze parkeerpaal is heel handig om vlug een zone af te sluiten of vrij te maken. De uitschuifbare verkeerspaal met reflecterende strepen is eenvoudig te installeren. De parkeerpaal kan omhoog gebracht worden met de gelaste ring aan de bovenkant. Hij wordt ontgrendeld met een sleutel (Europees cilinderslot + 3 sleutels) en automatisch vergrendeld in opstaande positie (door de paal omhoog te heffen).

Accessoires voor afzetpalen

Om de afzetpalen in de grond te bevestigen, hebben we de paalhouder voor metalen palen, de grondspie of voetplaat voor stalen palen, de bevestigingsplaat voor palen met fitting en de vergrendelbare houder voor signalisatiepaal. Wilt u de afzetpalen verbinden met kettingen, dan hebben we voor u afzetkettingen van staal of inox, schakels van gegalvaniseerd staal voor afzetketting, S-haken van gegalvaniseerd metaal voor signalisatiekettingen of bevestigingsschakels voor metalen ketting. Bent u op zoek naar een andere oplossing om zones af te bakenen? Misschien vindt u uw gading in onze assortimenten afscheidingshekken of straatpalen. U kunt het verbod tot een zone ook aanduiden met thermoplastische markering. Ontdek ook ons ander straatmeubilair voor een completere inrichting van uw openbare ruimte.

Meer informatie over onze afzetpalen voor rijbanen of neerklapbare palen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.