Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Afzetpalen rijbanen

De afbakening van rijbanen kan op een zeer discrete manier gebeuren, namelijk aan de hand van afzetpalen die in het decor opgaan dankzij de verschillende modellen. De scheiding van de voetgangerszone en de rijweg wordt kinderspel en dit zonder afbreuk te doen aan de harmonie van de omgeving. Bovendien verhoogt u zo de veiligheid!

26 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Afzetpalen voor rijbanen zorgen voor een goede afbakening en bescherming van het voetpad langs banen met veel verkeer. Verbind de paaltjes met kettingen en/of markeer ze met gekleurde stroken die in contrast staan met de kleur van het paaltje. Dit verhoogt de zichtbaarheid van de afzetpalen en bijgevolg van het voetpad.
Op deze manier verhoogt u ook de veiligheid van slechtzienden; ze vinden gemakkelijker de weg in een stedelijke omgeving, die soms niet voldoende is aangepast.

Seton biedt u talrijke types van afzetpalen voor rijbanen aan: van roestvrije palen tot palen van gerecycleerd rubber, die geen schade aanbrengen bij aanrijding.

U vindt in ons gamma ook tal van toebehoren zoals kettingen, anti-graffitikokers en reflecterende stroken om op de afzetpalen aan te brengen.

Ontdek de verschillende modellen en kies het type afzetpaal dat het best bij de omgeving in kwestie past! U kunt ook kiezen voor alternatieve oplossingen zoals Afscheidingshekken en Straatpalen .