Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Verkeersborden gevaar

Advies nodig? Advies nodig? Hoe een specifiek gevaar aanduiden op uw parking? Net zoals op de openbare weg is het op uw privéwegen en parkeerruimtes noodzakelijk dat de regels duidelijk aangegeven staan. Door de plaatsen waar auto's rijden uit te rusten met verkeersborden, verkleint u het risico op chaos en ongevallen.
Seton heeft voor u een uitgebreid gamma aan verkeersborden ontwikkeld om aan te geven welke regels gerespecteerd moeten worden. Op deze pagina's stellen we ons assortiment verkeersborden die waarschuwen voor een gevaar voor.

34 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Verkeersborden gevaar verhogen de veiligheid


Goede signalering is de efficiëntste manier om ongevallen te vermijden. Met de driehoekige verkeersborden met diverse gevaarpictogrammen van Seton waarschuwt u de weggebruikers voor een potentieel gevaar. Zo vermindert u het risico op ongevallen op uw bedrijfsterrein of privéwegen.Seton heeft verkeersborden gevaar met alle mogelijke pictogrammen in huis. Zo zijn er gevaarborden die de bestuurder attent maken op een bocht of wegversmalling. Andere gevaarborden waarschuwen voor een glad of slecht wegdek of gewoon voor een verkeersdrempel. Een andere categorie signaleert de mogelijke aanwezigheid van zwakke weggebruikers.
De verkeersborden zijn verkrijgbaar in pvc, aluminium met rand of aluminium zonder rand. Alle aluminium borden zijn retroreflecterend, zodat ze zichtbaar zijn als ze 's nachts belicht worden door koplampen. We hebben ook borden met antigraffiticoating. U kunt eenvoudig een gepersonaliseerd bord bestellen met uw eigen tekst. Ga naar personaliseerbare gevaarsborden met antigraffiticoating 'algemeen gevaar' en voer uw tekst in.Sommige van onze aluminium borden zijn ook verkrijgbaar als kit met paal en bevestigingsmateriaal. Maar welk type bord u ook kiest, in de categorie bevestiging van borden en pictogrammen vindt u altijd de nodige accessoires om het te bevestigen aan een paal.

Gevaarborden zwakke weggebruiker

Plaats op een afstand van iedere oversteekplaats voor voetgangers en oversteekplaats voor fietsers een aangepast gevaarbord, zodat bestuurders alvast vaart minderen. Wilt u een bord dat ook 's nachts en bij slecht weer opvalt? Kies dan het gevaarsbord met knipperlichten op zonne-energie 'oversteekplaats voor voetgangers'. Kinderen zijn vaak een onbetrouwbare factor in het verkeer. Als er vaak spelende kinderen opduiken nabij uw domein, is het geen slecht idee bestuurders daarop attent te maken, zodat ze hun snelheid aanpassen. Daarvoor hebben we de gewone verkeersborden 'spelend kind' en de gevaarsborden met knipperlichten op zonne-energie 'spelende kinderen'.

Gevaarborden weginfrastructuur

Een onverwachte scherpe bocht of wegversmalling kan gevaarlijk zijn. Het is veiliger als zulke situaties een paar meter ervoor aangeduid staan. Bijvoorbeeld met de gevaarborden 'rijbaanversmalling', 'gevaarlijke bocht' of 'twee gevaarlijke bochten'. Ook is het goed om aandacht te hebben voor de staat van het wegdek. Verkeersborden 'glad wegdek' of 'slecht wegdek' manen automobilisten aan om hun snelheid aan te passen. Als er werkzaamheden aan de gang zijn, moet dat uiteraard aangeduid worden met een verkeersbord 'werkzaamheden'. Tot slot zullen de bestuurders u ook dankbaar zijn als u iedere verkeersdrempel signaleert.

Algemene gevaarborden

De gevaarsborden met knipperlichten op zonne-energie 'gevaar' zijn 's nachts uitstekend zichtbaar. Overdag wordt de batterij opgeladen met zonne-energie. Zodra het donker is, worden de ledknipperlichten automatisch in werking gesteld. Dan hebben we ook nog een aantal ronde borden met rode rand in ons gamma. Daarop staan teksten als 'gevaar', 'stapvoets rijden' of 'opgelet uitrit vrachtwagens'. U kunt deze borden ook online personaliseren met uw eigen tekst.

Voor elk gevaar het geschikte pictogram

Seton heeft voor iedere mogelijke gevaarlijke situatie in het verkeer een bord met het geschikte pictogram. Door gevaarborden te plaatsen waar nodig vermindert u het risico op ongelukken.

Bevestig uw verkeersborden gevaar met de bevestigingsbeugels voor platte borden en bevestigingsrails voor platte borden.

Meer informatie over de verkeersborden gevaar? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.