Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Gevaar op werven en in magazijnen

In een magazijn of in de buurt van werven, zijn er verschillende risico's waar u rekening mee dient te houden. Wijs uw werknemers en bezoekers op de aanwezige gevaren met behulp van geschikte waarschuwingsborden en -pictogrammen. Zo kunt u waarschuwen voor het gevaarlijke magazijnverkeer met een heftruck-pictogram, of voor een hangende lading met het bijhorende veiligheidssymbool.

63 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Op een werf of in een magazijn, is er een verhoogde kans op ongevallen. Waarschuw uw bezoekers en werknemers voor risicozones met behulp van een gevaarsbord of -pictogram, en beperk zo het aantal ongevallen.

Zeker indien men zware lasten verplaatst, dan wel met een heftruck of met een kraan, moet men erg voorzichtig zijn en duidelijke waarschuwingsborden plaatsen.

Daarom heeft Seton voor u een gamma samengesteld met verschillende nuttige producten: heftruck-pictogrammen in verschillende formaten, waarschuwingspictogrammen voor hangende ladingen of ankerpunten, en nog veel meer.

Om de veiligheid in een magazijn nog meer te verhogen, raadt Seton u sterk aan om ons gamma Afzetpalen voor magazijn te bekijken. Op deze manier kunt u gevaarlijke of verboden zones duidelijk afbakenen, alsook de zones waar uw werknemers veilig kunnen circuleren.
Deze veiligheidsuitrusting is in een mum van tijd bruikbaar, waardoor u snel en gemakkelijk een tijdelijke of een permanente afbakening kunt creëren. Bovendien nemen ze niet veel plaats in waardoor ze geen hinder veroorzaken bij de doorgang van bijvoorbeeld heftrucks.

Ook op werven kunt u de veiligheid aanzienlijk verhogen met behulp van visuele hulpmiddelen. Daarbij zijn onze Afzetpalen voor werven en Afzetlinten voor werven zeer praktisch. Door de werf af te bakenen, vermijdt u dat onbevoegde personen de werf betreden en dat ongevallen gebeuren. De kleuren (rood/wit of geel/zwart) zijn eveneens inherent aan gevaarsignalering. Gemakkelijk en snel te plaatsen, handig wanneer u slechts tijdelijk de werf wilt afsluiten voor niet-werknemers.
Bekijk zeker ook onze categorie Lichtgevende signalisatie voor werven om deze letterlijk zichtbaarder te maken. Dankzij dagslapers merken automobilisten sneller een werf op, wat de veiligheid van de werknemers aanzienlijk verhoogt! Ze zijn al dan niet bevestigd op een voet en meestal voorzien van een oogje, voor een gemakkelijk transport.

Denk er ten slotte aan om Hoofdbescherming te voorzien voor uw teams, zodat alle werknemers en bezoekers optimaal beschermd worden.

Ontdek ook onze Borden en pictogrammen Gebod en deze extra informatie over veiligheidspictogrammen. Wenst u enkel de EN ISO 7010 pictogrammen te selecteren? Gebruik dan de filters in de linkerkolom.