Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Verpakking en verzending

Wanneer u uw bestellingen voorbereidt, is het belangrijk om na te gaan of het pakket verzendklaar is: is de inhoud beschermd tegen schokken, is het pakket goed afgesloten, zijn de juiste documenten bijgevoegd … ? Zorg er daarom voor dat uw orderpickers het juiste materiaal ter beschikking hebben dankzij ons gamma Verpakking en verzending: alles van noppenfolie en verpakkingstape tot stretchfolie en verzendetiketten.

1-92 van 123 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Voordat uw pakket kan vertrekken naar zijn bestemming, moet het product ingepakt worden. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld onze noppenfolie om de inhoud te beschermen tegen schokken, kabelbinders om zakken te sluiten en/of stretchfolie om alles mooi samen te houden. Iets vergeten toe te voegen? Gebruik een cutter om het verpakkingsmateriaal weer open te snijden.

Sluit de verpakking af met verpakkingstape en voeg de vereiste vervoersdocumenten toe in een beschermhoes. Vergeet ook niet om de nodige verzendetiketten toe te voegen: bijvoorbeeld om aan te duiden dat de inhoud breekbaar is, niet nat mag worden of dat het pakket niet gestapeld mag worden, gevaarlijke stoffen bevat etc.

Twijfelt u nog welke stickers op uw zending horen? Consulteer onze gids over de CLP/GHS-gevaarsymbolen voor meer informatie.

Zo bent u zeker dat uw zending op de juiste bestemming én in perfecte staat zal toekomen!

Wist u trouwens dat u uw etiketten volledig zelf kunt ontwerpen en printen? Bekijk daarvoor onze Personaliseerbare etiketten en Labelprinters en accessoires .