Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Papierdispensers

De fase waarbij de handen worden gedroogd, is belangrijk. In feite kan de resterende vochtigheid op het oppervlak van de huid de uitbreiding van micro-organismen met zich meebrengen. Het personeel moet dus de nodige middelen tot zijn beschikking hebben om de handen te drogen. Hierbij moeten de voorziene voorwaarden van het arbeidsreglement gerespecteerd worden. Seton biedt u een gamma van handdrogers en handdoeken aan in overeenstemming met de wet over het welzijn op het werk.

2 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Artikel 56 van het Koninklijk besluit van 10 oktober 2012 van het arbeidsreglement geeft aan: “[De werkgever] stelt (...) voldoende handdoeken ter beschikking waarvan hij het onderhoud en de tijdige vervanging verzekert. Voor het drogen van de handen kan hij een ander middel ter beschikking stellen.”
Seton raadt u aan:
Er bestaat meerdere apparatuur wat handdrogers betreft. De dispensers kunnen automatisch of handig en centraal zijn. Het is ook mogelijk om klassieke, elektrische en automatische handdrogers te installeren of een krachtige droger die het water van beide kanten van de handen verwijdert.
Metalen vuilnisemmers die met een pedaal worden geopend, vermijden dat de handen in contact komen met een besmet oppervlak. Seton biedt u een uitgebreid assortiment van vuilnisemmers aan voor binnenin het bedrijf om uw gebruikte servetten weg te werpen.