Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

AED-ophangsystemen

De installatie van de defibrillator op een vaste plaats, in een koffer of door middel van een muurstation is erg aan te raden, om een snelle toegang te garanderen tot dit EHBO-toestel. Onze koffers en kasten zijn aangepast in functie van de locatie van uw defibrillator (buiten of binnen) voor een maximale bescherming en zichtbaarheid.

6 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een zichtbare, snelle en gemakkelijke toegang garanderen tot de defibrillator is essentieel voor de overleving van een slachtoffer van een hartstilstand. Bij elke verloren minuut, verminderen de overlevingskansen met 10%.
Het is sterk aan te raden om de goede werking van de hartdefibrillator te garanderen door:
De defibrillator te beschermen tegen slechte weersomstandigheden (als de AED buiten geplaatst wordt) door het installeren van muurkoffers ontworpen voor buiten.
Het plaatsen van uw automatische externe defibrillator in de nabijheid van een telefoon om de eerste hulpdiensten zo snel mogelijk te waarschuwen. Plaats uw AED op een zichtbare en duidelijke manier. Hiervoor biedt Seton u accessoires aan, zoals bepaalde types muurkoffers met alarm en oplichtend signaal.
Het opvallend signaleren van uw defibrillator dankzij de genormaliseerde borden voor Borden en pictogrammen defibrillator (AED) .
Ontdek ons forum voor vragen waar u al onze raadgevingen zult vinden met het oog op het kiezen en onderhouden van een automatische externe defibrillator.