Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Markers, graveerpennen en markeertoestellen

Edding-stiften, industrieel krijt en graveerpennen: talrijk zijn de oplossingen die u worden voorgesteld door Seton om een doeltreffende markering van uw uitrustingen en installaties te verzekeren en zo de veiligheid binnen uw bedrijf te verhogen.

40 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

In functie van het oppervlak dat u wenst te markeren, gebruikt u een ander soort materiaal. Seton biedt u daarom een brede waaier aan producten voor het beschrijven of graveren van alle soorten oppervlakken.

Krijtmarkers kunt u gebruiken voor de markering van alle soorten moeilijke oppervlakken (vet, verroest, nat, ...). Een aanvullend, soortgelijk gamma met Edding markers werd ook ontwikkeld om aan al uw behoeften te beantwoorden.

Wij bieden u tevens een assortiment aan met stiften voor een gebruik binnen en/of in een kantooromgeving, zoals Permanente markers . De Edding-stiften zijn geschikt voor al uw uiteenlopende taken.

Ten slotte zijn er onze Graveerapparaten voor iets specifiekere toepassingen. Met deze producten kunt u uiteenlopende oppervlakken, zoals aluminium, messing, hout, glas, ..., graveren en beschrijven.