Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Uitrusting voor kades

Om het vervoeren van goederen te vergemakkelijken, vindt u hieronder een aanbod met producten voor de uitrusting van uw laad -en loskades: stootbanden, wielblokken en andere hulpmiddelen.

35 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Om musculoskeletale aandoeningen te vermijden, is het belangrijk om niet te veel zware lasten te heffen. In dat opzicht is het handig om altijd een steekwagen of magazijnwagen ter beschikking te hebben om gemakkelijk goederen te verplaatsen. Seton biedt u een uitgebreid gamma, van basismodellen tot inklapbare wagens en karren met verschillende niveaus.

Verder vindt u hier ook verschillende toebehoren voor uw laad- en loskades. Verhoog de veiligheid op en rond de kades door stootranden te bevestigen op de nodige plaatsen. De elasticiteit van het rubber voorkomt dat zowel de vrachtwagens als uw infrastructuur beschadigingen zoals deuken of krassen oplopen.

Een tweede manier om schade te voorkomen is het gebruik van wielblokken. Wielkeggen voorkomen dat het voertuig (auto, vrachtwagen, oplegger) gaat rollen bij het lossen en laden.

Wilt u naast uw loskades ook uw voertuigen beveiligen en zichtbaar maken, ontdek dan onze Signalisatie voor werfvoertuigen .
Bekijk zeker ook eens onze Borden en pictogrammen om uw signalisatie verder uit te breiden.