Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Wegdekreflectoren en markeernagels

Advies nodig? Advies nodig? Waarvoor dienen markeernagels en wegdekreflectoren? Uit rapporten van verzekeringsmaatschappijen blijkt dat bijna een derde van de schadeongevallen uit ongevallen op parkeerterreinen komt. Dat komt omdat wagens steeds groter worden en er steeds meer verkeer is. Uw parkeer- en bedrijfsterrein ontsnapt niet aan deze wetmatigheid: duidelijkheid brengen tussen parkeerzones, rijzones en voetpaden is dus zeker aangewezen als u de ongevallenlast aan banden wil leggen.

13 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Wegdekreflectoren en markeernagels wijzen u de weg


Met wegdekreflectoren en markeernagels brengt u reliëf in uw afbakening van parkeerterreinen, voetpaden of gangpaden. Een extra dimensie die de veiligheid aanzienlijk kan verhogen. Zeker bij beperkte zichtbaarheid, zoals 's nachts, bij regen of in stoffige omgevingen. Rond of vierkant, in inox, aluminium of plastic, al dan niet reflecterend: Seton heeft ze in het gamma, en ook alle mogelijke accessoires om ze te bevestigen: van schroeven tot kleven. Ook handig is onze reflectietape van acryl: daarmee kunt u randen, palen, veiligheidsbogen, drempels of muurtjes snel extra zichtbaarheid geven.
Met de wegdekreflectoren en markeernagels van Seton geeft u een extra dimensie aan de inrichting van uw parkeerterrein of andere terreinen. De afbakening is niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar.
  • U kunt op een subtiele, eenvoudige manier uw terrein afbakenen. Onze reflectoren en markeernagels zijn goed zichtbaar en voelbaar, maar niet opzichtig.

  • U zorgt voor extra veiligheid op uw parkeerterrein of bedrijfsterrein omdat de wegdekreflectoren en markeernagels duidelijkheid brengen waar te parkeren en afscheiding brengen van mogelijk gevaar.

Wegdekreflectoren

U heeft ze beslist weleens onder uw banden gevoeld: de typische kleine, vierkante wegdekreflectoren. Ze zijn vaak aangebracht om parkeerplaatsen expliciet aan te duiden of om een rijstrook in een bocht, versmalling of waar ander gevaar dreigt, duidelijk te markeren. Bij Seton vindt u de klassieke grondreflectoren in ABS of de bekende gekleurde plastic wegdekreflectoren die het licht van de koplampen reflecteren, maar ook heuse wegdekreflectoren met zonne-energie. Een ecologische oplossing, want de energie om de led te laten oplichten wordt volledig uit onze grootste natuurlijke energiebron gehaald: de zon.

Markeernagels

Met markeernagels kunt u vlug en budgetvriendelijk een parkeerterrein afbakenen of de scheiding tussen een voetpad en rijweg markeren. De markeernagels hebben een subtiele hoogte waardoor ze wel voelbaar zijn voor de chauffeur, maar nooit schadelijk voor de banden. Door hun vaak ronde vorm worden ze ook weleens afbakeningsrondjes genoemd. Seton biedt deze afbakeningsrondjes in inox, maar we hebben evengoed afbakeningsrondjes in aluminium. De plastic versies zijn dan weer reflecterend. Omdat u al gauw meerdere markeernagels nodig heeft als u een parkeerterrein of bedrijfsterrein van enige omvang bezit, is onze kit van 30 reflecterende plastic markeernagels wellicht interessant.

Extra veiligheid: snelheid afremmen

Nog een laatste tip om ongevallen op uw parkeer- of bedrijfsterrein in te dijken: rem de snelheid van de voertuigen af met een ronde, rubberen verkeersdrempel.

Neem contact op, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.