Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Wegdekreflectoren en markeernagels

In dit gamma vindt u markeernagels voor de afbakening van ruimtes zoals parkeerplaatsen. Beschikbaar in plastic of metaal en in verschillende vormen, naargelang uw behoeften. U vindt ook wegdekreflectoren voor een perfecte zichtbaarheid van gevaar.

13 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Markeernagels worden gebruikt om de signalering op bijvoorbeeld uw parking te verminderen en enkel de belangrijke informatie over te laten. Vervaardigd in plastic of metaal, te kleven aan of te verzegelen in de grond.

Met dit hulpmiddel zal u gemakkelijk ruimtes kunnen afbakenen zoals parkings, wegen, voetpaden enz. Wanneer u geen verf kan gebruiken voor de aanleg van een voetgangerszone, een fietspad of een parkeerplaats, zijn markeernagels perfect. Bovendien zorgen ze voor een esthetische afbakening.

Het is aanbevolen om ze te gebruiken op harde ondergronden zoals beton, asfalt, straatstenen enz. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Klevende wegdekreflectoren bieden ook een praktische en efficiënte oplossing om potentieel gevaar te signaleren. Ze kaatsen het licht terug voor een hoge zichtbaarheid.

Bekijk zeker de rest van ons gamma om uw parking in te richten met andere nuttige uitrustingen: fietsenstallingen, verkeersborden, rokersoverkappingen, slagbomen, enz.

Voor personen met een visuele beperking is het van uiterst belang om gevaar op een heel zichtbare manier te signaleren.
Bij Seton vindt u het gamma Routegeleiding gevaren voor gehandicapten met onder andere podotactiele noppen, noppentegels en geleidelijnen. Deze hulpmiddelen garanderen de veiligheid van personen met een handicap.