Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Verbod

Verbodsborden, heel herkenbaar dankzij hun rode kleur en hun pictogram dat vaak doorstreept is, laten toe om bepaalde risico’s te beperken door risicovolle acties te verbieden. Kies in dit uitgebreide gamma van Seton voor het geschikte formaat en materiaal, en voor de gepaste versie van het verbodspictogram dat overeenkomt met uw wensen. Zo zal uw boodschap goed begrepen worden op openbare plaatsen of binnen uw bedrijf.

1-92 van 615 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bij Seton vinden wij het erg belangrijk oms u een heel uitgebreide keuze aan te bieden. Wat ook uw verwachtingen en noden zijn voor uw verbodsborden, bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Het meeste materiaal is bovendien beschikbaar in verschillende versies en formaten: als soepele sticker of hard bord, van polyester of polypropyleen, in formaat A5, A4 of A3, per stuk of per rol, enz.

Om het zoeken te vereenvoudigen, worden u verschillende verbodstypes ter beschikking gesteld:
In België geldt sinds 2004 het rookverbod in openbare ruimtes en het recht op een rookvrije werkplek. Gebruik onze verbodsborden en –affiches tegen roken om de naleving van deze wet te garanderen.
Iedereen in de stad moet de leefregels van de gemeenschap respecteren, gebruik daarom verbodsborden voor openbare plaatsen om uw medeburgers te infomeren over het geldende verbod.

De verkeersborden en borden voor parkeerplaatsen laten u toe het verkeer en het parkeren in de stad of op uw ondernemingsterrein te regelen en vlot te laten verlopen.
Ten slotte is de preventie betreffende veiligheid op het werk essentieel. Gebruik onze verbodsaffiches voor veiligheid op het werk om uw bezoekers en werknemers te herinneren aan het feit dat risicovol gedrag moeten worden vermeden.

Verder vindt u in deze categorie ook veiligheidssymbolen die elektronische apparaten en metalen implantaten verbieden, verbodsborden en -stickers die de veiligheid op de werkvloer moeten verhogen, verbodspictogrammen die de toegang tot bepaalde zones verbieden, en dan ook nog verbodssymbolen specifiek voor gebruik in openbare ruimtes.

In elke subcategorie vindt u verschillende veiligheidssymbolen die beantwoorden aan de norm EN ISO 7010. Om enkel deze producten te selecteren, kunt u gebruik maken van de filters in de linkerkolom.

En als u ondanks dit uitgebreide aanbod nog steeds niet vindt wat u zoekt, maak dan een verbodsbord op maat door uw tekst te plaatsen op onze Online personaliseerbare verbodsborden.

Maak nu uw keuze in functie van uw specifieke noden!
Een goede signalering is alleen efficiënt als ze leesbaar is. Verzeker u daarom van een stevige bevestiging van uw borden dankzij onze accessoires voor Bevestiging van borden en pictogrammen .

Bent u even het overzicht kwijt? Surf naar onze pagina over veiligheidspictogrammen om het volledige aanbod terug te vinden. Enkel op zoek naar de belangrijkste veiligheidssymbolen? Neem dan een kijkje bij onze Top 10 veiligheidsborden.