Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Andere gebodsborden en pictogrammen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe de veiligheid garanderen in elke situatie? Het ene gebod is al wat generieker of specifieker dan het andere. In deze categorie vindt u een overzicht van minder courante gebodsborden. Maar die in heel concrete situaties toch broodnodig zijn om veiligheid van uw werknemers of bezoekers te vrijwaren en uw bedrijfsactiviteiten zonder ongevallen te laten verlopen. Gebodsborden zijn vaak rond, in blauwe kleur met witte letters of pictogrammen, maar er bestaan ook andere vormen. De meeste zijn verkrijgbaar als hard bord of op sticker, maar er bestaan ook smalle muurtapes of veiligheidsposters.

83 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een gebodsbord voor elke specifieke situatie


U kunt waken over de veiligheid in uw bedrijf, op uw parkeerterrein of op de werkvloer door duidelijk te zeggen wat passanten niet moeten doen, of juist omgekeerd door helder aan te stippen wat ze concreet wel moeten doen. Zelfs voor heel specifieke werksituaties kunt u een gebodsbord vinden in ons gamma, of er een laten maken. U kunt mensen erop attenderen dat ze moeten claxonneren op een bepaald punt, verplicht een wielblok moeten aanbrengen op een steile parkeerplaats of een last correct moeten tillen. Als het de veiligheid kan bevorderen, bestaat het.
Waarom is het raadzaam om gebodsborden duidelijk aan te brengen op uw bedrijf?
  • U maakt werknemers attent op wat ze precies moeten doen of welke handeling ze moeten stellen om ongevallen te vermijden.

  • U wijst op eender welk gevaar in eender welke omstandigheid of situatie met een gepersonaliseerd bord, zelfs in heel specifieke gevallen.

  • U duidt de juiste rijrichting aan van voertuigen of machines en leidt zo de verkeersstromen in goede banen.

Gebodsbord leuning gebruiken

Het IS0 7010-gebodsbord of de sticker leuning gebruiken maant aan om op een trap, roltrap of andere steile passage de leuning te gebruiken als houvast. Zo vermijdt u dat gebruikers van de trap vallen.

Gebodsbord veiligheidsriem vastmaken

Het gebodsbord veiligheidsriem vastmaken herinnert eraan dat in een bepaalde situatie een veiligheidsriem verplicht is en hij klikvast vastgemaakt moet worden. Dat kan bij werken in de hoogte, werken op onstabiele ondergrond, trillingen, schokken of werken waar weinig houvast is.

Gebodsbord gasflessen vastmaken

Het gebodsbord gasflessen vastmaken gebiedt om gasflessen niet los te laten staan maar vast te maken, zodat ze niet gaan bewegen, vallen of rollen. Zo vermijdt u dat een gasfles een losgeslagen projectiel wordt dat potentieel een groot gevaar inhoudt.

Horizontale gebodsborden en -stickers voor een algemeen gebod

Op deze horizontale gebodsborden of stickers kunt u een algemeen gebod uitvaardigen met bijbehorende tekst bij het ISO-pictogram. Zo heeft u voor elke specifieke situatie de mogelijkheid om een duidelijk gebodsbord aan te brengen in uw bedrijf.

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.