Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Hanglabels met tekst

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over hanglabels met tekst Bij Seton vindt u een waaier aan hanglabels om alle controles in uw bedrijf efficiënt en professioneel uit te voeren. Dankzij onze hanglabels met tekst is de boodschap meteen duidelijk. Gebruik een permanente marker om het hanglabel in te vullen en bevestig met een kabelbinder.

40 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Hanglabels met tekst


Waarom hanglabels gebruiken?

Met een hanglabel kunt u een tijdelijke boodschap bevestigen aan het bedrijfsmateriaal. U kunt het dus op een efficiënte manier markeren, identificeren, klasseren en dateren. In dit gamma vindt u hanglabels die al voorzien van een specifieke boodschap, u moet enkel nog de details invullen.

Wat zijn de opties voor mijn hanglabel met tekst?

Gebruik deze hangtags om een boodschap, instructies of een gevaar mee te delen. De meeste hangtags kunt u met een permanente marker invullen. Het gaat om de naam van de verantwoordelijke, de datum, de reden van het gevaar enz. Deze hangtags zijn beschikbaar in meerdere materialen, met verschillende boodschappen en verpakkingen. U vindt eveneens gebruiksklare, gekleurde tags. Zelfs zonder de tekst te lezen, kunt u meteen de boodschap zien aan de groene of rode kleur.

Het materiaal

U vindt hieronder welk materiaal geschikt is voor welke werkomgeving:
  • Karton: Hanglabels van karton zijn een eenvoudige en voordelige oplossing maar slechts enkel bruikbaar binnen en in droge omstandigheden. Soms voorzien van een zelflaminerende laag om uw boodschap te beschermen tegen bijvoorbeeld vocht.

  • Soepel pvc: Hanglabels van soepel pvc zijn ideaal voor buitengebruik. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn bovendien soepel en dus bruikbaar in verschillende situaties.

  • Soepel polyester: Hanglabels van soepel polyester zijn zeer goed bestand tegen wrijving. De boodschap is niet onderhevig aan slijtage en blijft goed leesbaar.


De tekst

Onze hanglabels zijn voorzien van verschillende boodschappen: "Getest", "Hersteld", "Gecontroleerd", "Gevaar", "Buiten dienst, niet gebruiken", "In onderhoud", "Kraan dicht laten" enz. Het label kan vergezeld zijn met een gevaar- of waarschuwingspictogram. Deze hangtags zijn dus perfect bruikbaar tijdens uw onderhoudsinterventies. In dit opzicht raden wij u zeker ons gamma Lockout / Tagout aan, waar u alles vindt om onderhoudswerken zo veilig mogelijk te laten verlopen.

De kleur

Het merendeel van onze hanglabels hebben een witte achtergrondkleur om zo een goed contrast te vormen met het gevaarpictogram of de hoofding. Een groene hoofding duidt op een positieve boodschap ("Hersteld"), een rode hoofding op een negatieve ("Reparatie aanvraag"). Zoals eerder vermeld vindt u in ons gamma twee volledig gekleurde hanglabels, waar u eveneens meteen kunt zien of het om een positieve (groene kleur) of een negatieve (rode kleur) boodschap gaat.

De verpakking

Onze blanco hangtags worden verkocht per pakket van 10, 25, 100 of 1000. Kies de verpakking naargelang uw gebruik. Profiteer nu van onze Set van 500 plastic hanglabels + 500 witte kabelbinders , die per kit wordt verkocht. Deze is perfect als u uw producten vaak markeert of identificeert.

Complementaire producten - Blanco hanglabels


Bekijk onze Set van 500 plastic hanglabels + 500 witte kabelbinders , ideaal voor de regelmatige update van uw hanglabels.
Verzamel alle hanglabels op één plaats en gebruik een Transparante houder voor hanglabels, klein formaat . Zo kan iedereen gemakkelijk en snel een hanglabel nemen en gebruiken. Bekijk ons gamma accessoires voor andere modellen.
Ontdek zeker ook onze hanglabels met tekst en onze gepersonaliseerde hanglabels!