Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Straatvuilnisbakken

Advies nodig? Advies nodig? Hulp bij het kiezen van een straatvuilnisbak. Vuilnisbakken zijn een onmisbaar deel van uw straatmeubilair. Ze sporen mensen aan tot netheid en zorgen ervoor dat er minder afval op de grond ligt. Om uw openbare ruimtes proper te houden, stelt Seton u een aanbod met verschillende types straatvuilnisbakken voor.

28 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Straatvuilnisbakken


Waarom straatvuilnisbakken plaatsen in uw openbare ruimtes?

Vuilnisbakken in openbare ruimtes plaatsen, is een manier om zwerfafval te verminderen. Plaats uw vuilnisbakken op strategische plaatsen, zo worden uw werknemers, bezoekers en andere voorbijgangers aangezet tot netheid.

Ons aanbod bestaat uit verschillende types vuilnisbakken voor buiten, waaronder de kwaliteitsvolle vuilnisbakken van Rossignol, partner van Seton en specialist in producten voor afvalinzameling. Denk er ook aan om uw openbare ruimtes te voorzien van buitenasbakken of rookpalen die rokers aansporen om hun sigarettenpeuken niet op de grond te gooien.

Publieke vuilnisbakken brengen financiële voordelen met zich mee, want u zal minder vaak een beroep moeten doen op een schoonmaakteam. Een nette openbare ruimte heeft ook een positief effect op het imago van uw bedrijf, omdat het buitenaanzicht uw eigen identiteit en waarden weergeeft.

Straatvuilnisbakken spelen een belangrijke rol in de netheid van uw openbare ruimtes, maar u kan die ruimtes ook opfleuren met ander straatmeubilair, zoals plantenbakken, straatbanken en straatpalen.

Welk type straatvuilnisbak kiest u het best voor uw openbare ruimtes?

Wij bieden u vuilnisbakken aan die u in verschillende omgevingen kan plaatsen. In ons aanbod vindt u stevige vuilnisbakken die bestand zijn tegen vandalisme, vuilnisbakken voor buiten met en zonder deksel, vuilnisbakken met asbak, vuilniszakhouders en steekwagens op wielen voor plastic afvaltonnen. Onze vuilnisbakken zijn bestand tegen slechte weersomstandigheden en uv-stralen.

Voor toeristische omgevingen en stadscentra raden we u een vuilnisbak uit gegalvaniseerd staal aan. Deze stevige en compacte vuilnisbak voor buiten heeft een extra dikke wand en gaat lang mee. De vuilnisbak is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u de kleur kan kiezen dat het best in uw omgeving past.

Onze Ronde vuilnisbak van staal en houten latten past perfect in groene omgevingen, zoals parken en bossen. Dankzij de behuizing met houten latten verstoren deze vuilnisbakken de sereniteit van de groene omgeving niet.

U kan onze plastic vuilnisbak met een groot volume plaatsen in woonwijken of op plekken waar er veel mensen komen, zoals de publieke ruimtes van uw bedrijf. Deze vuilnisbak is gemakkelijk te bevestigen en past dankzij de groene of zwarte kleur bij uw ander straatmeubilair.

Hoe kan u uw straatvuilnisbak bevestigen?

Vuilnisbakken voor buiten moeten op verschillende plekken kunnen worden geïnstalleerd. Daarom stelt Seton u een aanbod straatvuilnisbakken met verschillende bevestigingssystemen voor.
  • Grondbevestiging: de vuilnisbak wordt met 4 punten op de grond bevestigd. De vuilnisbak kan worden geïnstalleerd op beton of op asfalt dankzij specifieke bevestigingsschroeven.

  • Muurbevestiging: de vuilnisbak kan op de gewenste hoogte aan de muur worden bevestigd. Let er op dat de vuilnisbak niet te hoog hangt voor kinderen en mensen met een beperkte mobiliteit.

  • Bevestiging op paal: bevestig uw vuilnisbak op de palen die deel uitmaken van uw straatmeubilair. Kies hiervoor het juiste bevestigingsmateriaal.


Welke kleur kiest u voor uw straatvuilnisbak?

Wij raden u aan om een kleur te kiezen die past bij de rest van uw straatmeubilair. Bijvoorbeeld, als uw straatpalen zwart zijn, kies dan voor een zwarte vuilnisbak. Wij bieden u een aanbod met vuilnisbakken in verschillende kleuren aan. Onze Vuilnisbak van polyethyleen voor buiten is beschikbaar in groen en in zwart. De Ovalen vuilnisbak voor buiten, anti-vandalisme kan u in zwart, grijs of beige aankopen.

Aanvullende producten - Straatvuilnisbakken


Om uw openbare omgevingen aangenamer te maken, kan u plantenbakken en straatbanken plaatsen. Zorg er ook voor om voetgangerszones te scheiden van de rijbaan met straatpalen, afzetpalen of afscheidingshekken.