Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Zelfklevende letters en cijfers voor magazijn

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw gangen en rekken overzichtelijk nummeren? Een magazijn mag geen doolhof van gangen en rekken zijn. Als uw werknemers in geen tijd de weg vinden naar het juiste rek, bespaart u kostbare tijd. Onze plakcijfers en plakletters zijn daar de ideale oplossing voor.
Ook magnetische cijfers en letters vindt u in ons aanbod. Die zijn handig omdat ze naar hartenlust verplaatst kunnen worden.

27 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Zelfklevende cijfers en letters van Seton brengen overzicht in uw magazijn


Bent u op zoek naar plakcijfers of plakletters om uw magazijn mee uit te rusten? Bij Seton is de keuze aan zelfklevende en magnetische cijfers en letters quasi eindeloos. Om het u gemakkelijk te maken om de gepaste grootte te kiezen, hebben we onze cijferstickers en letterstickers ingedeeld in drie categorieën volgens formaat:
  • Mini – kleiner dan 50 mm: voor de opslag van kleine zaken (magazijnbakjes, archiefdozen, beschermkoffers, legplanken van opslagrekken ... )

  • Midi – van 50 tot 100 mm: voor de opslag van grote zaken (grote opslagbakken, rails van opslagrekken ... ) of voor uitrusting (elektrische kastdeuren, brandkranen ... )

  • Maxi – groter dan 100 mm: voor markering van magazijngangen, op containers, deuren ...

Schep orde in uw magazijn met de plakcijfers en plakletters van Seton. Het zal u heel wat tijd besparen en de veiligheid verhogen.
  • De duidelijke cijfers, letters en andere tekens zijn altijd perfect leesbaar, wat bij zelfgeschreven teksten niet altijd het geval is.

  • Dankzij de verschillende kleuren van de achtergrond of van de cijfers en letters zelf kunt u duidelijke kleurcodes hanteren.

  • Als u cijferstickers of letterstickers op een van onze magnetische locatisatieborden kleeft, kunt u ze zo vaak verplaatsen als u wilt.

  • U kunt ook meteen individuele magneten met letters en cijfers bestellen. Die zijn personaliseerbaar: geef eenvoudig online uw gewenste tekens en achtergrondkleur in.

Zelfklevende letters en cijfers mini (<50 mm)

De zelfklevende cijfers van vinylweefsel zijn cijfers in de vorm van een digitale acht waar u eender welk getal mee kunt maken door stokjes te overkleuren met een zwarte stift. De set van papieren stickers met cijfers of letters is geschikt voor kleine oppervlaktes. Identificeer gemakkelijk uw materiaal, dossiers of archieven met deze cijfers, letters en symbolen. De set van magneten met letters, cijfers en tekens is heel handig om rekken te markeren. De voorgesneden tekens zijn magnetisch, zodat u ze onbeperkt kunt herplaatsen.

Zelfklevende letters en cijfers midi (50100 mm)

De stickers met cijfers om vierkante, magnetische locatieborden mee te bekleven zijn ideaal voor de identificatie van uw magazijngangen of -rekken. De soepele stickers met cijfers of letters voor magazijnrekken zijn bestand tegen de omstandigheden in de opslagplaats maar ook weerbestendig. De retroreflecterende, gekleurde, zelfklevende letters en cijfers zijn ook goed zichtbaar bij weinig licht.

Zelfklevende letters en cijfers maxi (>100 mm)

De extra grote, gekleurde stickers met cijfers en letters zijn van ver zichtbaar en dus ideaal voor de markering van heel grote oppervlakken, zoals magazijnen, loodsen, kades, containers ... Bovendien zijn ze uitstekend bestand tegen slechte weersomstandigheden en dus perfect voor buitengebruik. Deze plakletters en plakcijfers zijn online personaliseerbaar. De Gekleurde stickers met cijfers en letters, A4-formaat zijn van veraf leesbaar en bestand tegen tegen olie, zuren en uv-stralen.

Vloermarkering

De Stickers met cijfers en letters voor vloermarkering zorgen voor een vlugge identificatie van uw magazijngangen. Deze grondmarkering is slipvast voor meer veiligheid. Met de locatiestickers met barcode voor vloermarkering magazijn kent u een specifieke barcode toe aan elk product dat zich in uw magazijn bevindt. Het zijn etiketten in vinyl met zeer bestendige laminering om op de grond te kleven. De gepersonaliseerde tekst en barcode worden in het zwart gedrukt. Gebruik een draadloze laser barcodescanner voor industrieel gebruik om de barcode te lezen.

Meer informatie over onze zelfklevende letters en cijfers voor magazijnen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.