Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Wettelijke documenten

Om het beheer van de stroom aan personen in uw bedrijf te vergemakkelijken stelt Seton u een gamma aan registers voor, alsook registerkasten om ze veilig in op te bergen. Zo behoudt u het overzicht van wie er komt en gaat in uw bedrijf en verzekert u de veilgheid van allen!

11 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Voor een optimale organisatie van uw bedrijf en de personen die erin vertoeven, kunt u gebruik maken van onze registers.

Zo biedt Seton u bezoekersregisters aan voor de goede verwelkoming en opvolging van uw bezoekers. U kunt er diverse gegevens omtrent uw bezoekers in noteren, zoals hun naam, het uur en de dag van hun aankomst en vertrek, ...

Om ervoor te zorgen dat deze registers op een veilige plek worden bewaard, kunt u ze opbergen in één van onze registerkasten, gaande van simpele documenthouders tot stalen koffers.

Ze kunnen tevens worden gebruikt om uw veiligheidsregisters in op te bergen die verplicht zijn voor elk bedrijf. Een veiligheidsregister groepeert verschillende administratieve documenten om aan te duiden dat de onderneming de veiligheidsrichtlijnen en wettelijke bepalingen naleeft. Zo kan het register de volgende documenten bevatten: grondplan, brandinspectieverslagen en andere keuringsdocumenten, verzekeringen, vergunningen, ...

Neem ook zeker een kijkje in ons gamma aan Display en Bescherming van documenten voor een optimale bescherming van uw documenten.