Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Elektronische apparaten en metalen implantaten verboden

Ontdek bij Seton het aanbod aan borden en pictogrammen die het verbod op elektronische apparaten en metalen implantaten weergeven. Zo zijn er borden en stickers die het verbod voor personen met een pacemaker weergeven, of pictogrammen die draagbare telefoons verbieden in een bepaalde ruimte. Ontdek snel alle mogelijke opties!

53 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Seton stelt u hier een gamma voor dat alle verbodspictogrammen die te maken hebben met elektronische apparaten en metalen objecten (zoals implantaten) verzamelt.

Deze pictogrammen zijn dikwijls van levensbelang; zo kunnen personen met een pacemaker levensgevaarlijk gewond raken in een magnetische zone. In andere situaties kan het bij zich dragen van draagbare telefoons erg gevaarlijk zijn voor de veiligheid en betrouwbaarheid van navigatiesystemen. Voorzie dus steeds de nodige pictogrammen om ongelukken te voorkomen!

Ontdek alle mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook deze verbodspictogrammen combineren met één van onze Borden en pictogrammen Gevaar , om een complete signalering te bekomen.

Surf naar onze pagina over veiligheidspictogrammen om meer te weten te komen over ons aanbod aan pictogrammen, en neem een kijkje op onze pagina over de EN ISO 7010 norm, zodat uw signalering ook voldoet aan deze reglementering.