Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Steekwagens en magazijnwagens

Advies nodig? Advies nodig? Hoe kiezen tussen een steekwagen of magazijnwagen? Om goederen of pakjes te vervoeren in uw magazijn of opslagplaats, zijn er uiteraard gemotoriseerde oplossingen, maar die zijn behoorlijk duur. Niet alle magazijnen zijn overigens geschikt om heftrucks te laten aan- en afrijden. Dus moeten de goederen manueel verplaatst en vervoerd worden. Als uw werknemers goederen moeten verplaatsen die te zwaar of volumineus zijn om met de hand te dragen, kunt u hun taak verlichten door voor de voornaamste types goederen een passende steekwagen of magazijnwagen ter beschikking te stellen. Met die magazijnwagens gaat het verplaatsen uiterst vlug. Zo winnen uw werknemers heel wat tijd.

14 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Steekwagens en magazijnwagens rollen alle goederen naar hun plaats


Onze steekwagens en magazijnwagens zijn meestal voorzien van ergonomische handgrepen of mousses om de grip te verzachten. Als uw werknemers echter de hele dag in de weer zijn met een kar, is het raadzaam dat ze werk- en veiligheidshandschoenen dragen die mee helpen voorkomen dat ze handletsels oplopen. Door onze magazijnwagens te gebruiken, voorkomt u spier- en rugproblemen bij uw werknemers. Er rest alleen nog het tillen van de goederen op en van de kar. Als dat manueel moet gebeuren, zonder gemotoriseerde hulp, adviseren we om zoveel mogelijk deze posters voor aandoeningen aan spieren en gewrichten in het magazijn te verspreiden. Ze tonen hoe u goederen veilig tilt, draagt en uitlaadt. Op de veiligheidsposters met regels voor het gebruik van een steekwagentje wordt uitgelegd hoe u het best gebruikmaakt van het wagentje. Onze steekwagens zijn altijd zo mobiel mogelijk gemaakt: kijk maar naar de vele combinaties van twee, drie of vier wielen met zwenkwielen en vaste wielen, altijd voor optimale wendbaarheid en vlotte sturing. Bovendien hebben we ook heel wat inklapbare modellen, zodat uw werknemers hun mobiele kompaan gemakkelijk overal met zich mee kunnen nemen, ook als hij niet in gebruik is. Om een vracht echt stevig vast te zetten, kunt u ook kiezen voor een steekwagen met een bijbehorend accessoire, zoals deze steekwagen voor opvangvat, die geleverd wordt met een bevestigingsriem om de ton op zijn plaats te houden.

Welke steekwagens of magazijnwagens kiezen?


Steekwagens

Deze inklapbare steekwagen is misschien wel de bekendste wagen voor gebruik in een magazijn. Deze steekwagen heeft een platform in staal met een antisliptapijt in zwart pvc. De wagen kan tot 150 kg dragen. Ook courant is deze steekwagen met dubbel platform, waarvan het grootste deel inklapbaar is, of deze zeer lichte, opvouwbare steekwagen. Hier plooien de wielen ook mee open als u het platform neerklapt. Eveneens een klassieker is deze vaste steekwagen van epoxystaal, met een lang uitstekend deel voor volumineuze lasten, zoals zware dozen en zakken. Als u onderweg tredes moet overwinnen, is deze trapsteekwagen met opklapbaar platform aangewezen. Met zijn drie wielen aan elke kant, die onderling met elkaar verbonden zijn, kunt u altijd blijven rijden, ook op trappen en tredes. Bijzonder multifunctioneel is deze steekwagen met drie standen. Hij heeft vier wielen en is vlot om te zetten in een wagentje met platform, standaardsteekwagen of hellende steekwagen.

Magazijnwagens

Deze tafelwagen van staal voor magazijn heeft twee niveaus met een gevernist houten plateau en een legplank die in de hoogte regelbaar is. Een niveau meer heeft deze magazijnwagen met drie niveaus. Die is ideaal om in te zetten in opslagplaatsen, maar ook in kantoren, hotels of zalen. De bovenzijde van de plateaus is bestand tegen krassen en roest, de randen vermijden dat de vervoerde goederen eraf glijden. De ergonomische grepen zorgen voor meer comfort. Een magazijnwagen met twee zijwanden maar zonder voorkant of achterkant is geschikt om lange voorwerpen, zoals gyproc- of andere platen, leidingen of planken, te vervoeren. De tralies aan de zijkant houden de lading mooi op de magazijnwagen. Gelijkaardig is de magazijnwagen met vier zijwanden, waarin u behoorlijk veel goederen kunt stapelen. Ze kunnen noch vooraan, noch achteraan, noch opzij van de kar vallen. Een variant met een enkele wand is deze transportwagen met gaaswand voor magazijn. De achterkant met rooster zorgt ervoor dat de lading er niet uitvalt. Het rooster is verwijderbaar, dus u kunt het ook als gewone steekwagen gebruiken.
Wist u dat we ook een steekwagentje hebben dat vaten kan dragen tot 220 liter? Op het eerste gezicht zou u het dit steekwagentje voor vaten tot 220 liter misschien niet nageven, maar deze rode krachtpatser met rubberen wieltjes van 25 cm diameter torst het allemaal.

Meer informatie over steekwagens en magazijnwagens? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.