Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Handhygiëne

De individuele hygiëne van de werknemers maakt deel uit van de hygiëne op het werk. Dit individuele gedrag, in termen van het wassen van de handen en de hygiëne in het algemeen, beïnvloedt de gezondheid en de veiligheid op het werk en moet afgestemd worden op de specifieke activiteiten van de werknemer. Seton biedt u een waaier aan ontsmettingsproducten en producten voor het verzorgen en drogen van de handen, zoals keukenrollen, zeepdispensers en dispensers voor hydroalcoholische gels voor een efficiënte reiniging zonder water.

28 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Met uw handen kunt u heel wat gevaarlijke substanties en microben overbrengen, zoals bacteriën, virussen, chemische of biologische producten, vuil- en stofdeeltjes, enz. Een goede hygiëne op het werk is daarom essentieel. Deze hygiëne hangt voornamelijk af van:

- Individuele gedragingen: 25% van de individuen zijn drager van de bacterie Escherichia coli (verantwoordelijk voor ziektes zoals darmontsteking) bij het verlaten van het toilet. Het is essentieel om reinigingsproducten voor de handen ter beschikking te stellen van de werknemers (zeep, desinfecterende doekjes, handdroger, hydroalcoholische gel, …).

- Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM (handschoenen, ademhalingsmaskers, …) bestrijden en beschermen eveneens tegen bacteriën of chemische substanties.

- Aangepaste lokalen (uitgeruste toiletten, ventilatie en zuivering van de lucht, …).

- Het regelmatige onderhoud en de reiniging van werkruimten en werkapparatuur.