Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Etiketten en etikethouders voor magazijn

Advies nodig? Advies nodig? Hoe het juiste product in het rek vinden? Een overzichtelijk magazijn is een must voor een goed functionerend bedrijf. Om uw goederen vlug en gemakkelijk te labelen, stelt Seton u zijn assortiment etiketten en etikethouders voor.

25 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Etiketten en etikethouders van Seton brengen overzicht in uw magazijn


Labellen en etiketteren in een magazijn doet u op verschillende niveaus. Eerst moet u duidelijk alle gangen identificeren. In die gangen zelf kunt u dan weer een indeling maken en aanduiden waar in de gang welke soort producten ligt. De producten zelf kunt u op hun beurt dan ook weer van de gepaste markering voorzien. Bij Seton vindt u een aanbod van etiketten en markeringen in cijfers en/of letters, in verschillende groottes en diverse kleuren. Ga uw gang! Beschrijfbare etiketten zijn een handig middel om uw goederen en producten te identificeren. Bescherm de etiketten met een etikethouder, zodat ze gemakkelijk te vervangen zijn en bovendien beveiligd zijn tegen vuil en vet. U vindt bij Seton etikethouders in alle mogelijke afmetingen. We hebben ze bijvoorbeeld ook extra groot, zodat de inhoud van de labelhouder beter leesbaar is. Veel van onze etikethouders zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat u met kleurcodes kunt werken.
Als u etiketten gebruikt om uw producten, opslagbakken of rekken te labelen, zijn onze etikethouders onmisbare accessoires.
  • De etikethouder beschermt het etiket tegen vuil, vet en stof, zodat de leesbaarheid gewaarborgd blijft.

  • U vervangt de etiketten zo vaak u wilt, terwijl de etikethouder mooi op zijn plaats blijft zitten.

  • Als u gekleurde etikethouders gebruikt, kunt u met een handige kleurcode werken.

Etikethouders

De zelfklevende of magnetische etikethouders hebben een gekleurde achtergrond en een transparante pvc-beschermlaag. U schuift de meegeleverde etiketten er eenvoudig in. U hebt de keuze tussen de zelfklevende labelhouder voor een permanente bevestiging en de magnetische labelhouder voor metalen oppervlakken. Als u de transparante, zelfklevende etikethouders gebruikt, kunt u barcodes inscannen zonder de etikethouder te verwijderen. Deze labelhouder heeft een permanente kleeflaag op de achterzijde voor duurzame bevestiging. De grote etikethouders met kleefband of magnetische strip hebben een extra groot formaat zodat de etiketten goed leesbaar zijn, bijvoorbeeld op hoge rekken.

Etiketten

Met de beschrijfbare etiketten met cellofaanlaag kunt u de inhoud van uw magazijnbakken met vakken identificeren. De personaliseerbare etiketten met magnetische etikettenhouders voor magazijnrekken vormen een eenvoudig aan te brengen markering die geen strepen achterlaat. De beschrijfbare, gekleurde magneten zijn voorgesneden magnetische strips voor tijdelijke markering op metalen oppervlakken. Beschrijf ze met een van onze permanente markers. Meer etiketten vindt u in ons assortiment inventarisetiketten.

Magneettape

Gekleurde magneettape op rol is ideaal voor tijdelijke markeringen op rekken of whiteboards omdat ze gemakkelijk te verplaatsen is. U knipt ze eenvoudig af op de gewenste lengte met een schaar en schrijft er een tekst naar keuze op met een permanente marker. Beschrijfbare en afwasbare magneettape kunt u afknippen op de gewenste lengte, beschrijven met een uitwisbare stift en aanbrengen op een metalen oppervlak. U kunt vervolgens de stukjes tape zo vaak hergebruiken als u wilt. Zwarte magneettape op rol is handig voor een tijdelijke bevestiging van allerlei voorwerpen en documenten op metalen oppervlakken. Knip de tape af met een schaar en bevestig de zelfklevende kant op de achterzijde van een voorwerp. De magnetische kant wordt aan een metalen oppervlak bevestigd.

Meer informatie over etiketten en etikethouders voor magazijnen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.