Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Antifraude keuringsstickers - Polyolefine

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over antifraude keuringsstickers U vindt bij Seton een uitgebreid gamma keuringsstickers om zo efficiënt periodieke controles van uw materiaal te kunnen uitvoeren. Ontdek hier onze stickers van polyolefine die fraude vermijden.

17 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Antifraude keuringsstickers


Waarom keuringsstickers gebruiken?

Keuringsstickers zijn handig om de periodieke controle van uw bedrijfsuitrustingen te vergemakkelijken. Dit komt door het visuele aspect van deze stickers. U kunt de volgende inspecties inplannen, waardoor de veiligheid van uw werknemers en een optimaal gebruik van de uitrustingen gegarandeerd zijn.

Welk materiaal is geschikt om fraude tegen te gaan?

Antifraude keuringsstickers zijn vervaardigd van polyolefine, een extreem stevig materiaal dat in kleine deeltjes uiteenvalt bij een poging tot verwijdering. Deze sticker vermijdt dus vervalsing. Bovendien is hij bestand tegen olie en water, bruikbaar zowel binnen als buiten.
Voorzien van een permanente kleefstof voor een goede hechting aan moeilijke oppervlakken. De kleefstof is bestand tegen temperaturen tussen -40°C en +80°C.

Wat zijn de beschikbare opties bij het kiezen van een antifraude keuringssticker?

Kies uit meerdere opties om zo een sticker te verkrijgen die het meest aan uw wensen voldoet.

Het model

Er bestaan 4 soorten keuringsstickers, afhankelijk van de boodschap die u wilt verspreiden:
  • Enkel jaartal: Uitsluitend de twee laatste cijfers

  • Volledig jaartal: Het jaartal is volledig zichtbaar

  • Dubbel jaartal: Combineert twee jaartallen, perfect voor regelmatige controles

  • Rond formaat met tekst: om het soort inspectie te identificeren


De afmetingen

Alle antifraude keuringsstickers zijn rond. Naargelang het model, zijn ze in de volgende afmetingen beschikbaar: 10, 15, 20, 25, 30 of 35 mm.

De verpakking

Antifraude keuringsstickers zijn beschikbaar:
  • per vel van 5 tot 104 stickers naargelang de gekozen diameter

  • per kaart van 15 stickers (enkel voor elektrische installaties)

  • per rol van 250 of 500 stickers, in verdeeldoos

  • per boekje van 100 stickers, met QR-code voor een herbestelling


De tekst

Dankzij de tekst kunt u het soort inspectie identificeren voor uw uitrusting. In het gamma antifraude keuringsstickers zijn verschillende opschriften mogelijk om aan uw behoeften te voldoen: volgende onderhoudsbeurt, volgende controle, volgende keuringsdatum, goedgekeurd tot, vervaldatum. Deze sticker is de combinatie van een zwarte tekst op een witte achtergrond. U moet zowel het jaartal als de maand van de controle ponsen.

U kunt ook kiezen voor een sticker met het jaartal in het midden, enkel jaartal of volledig jaartal. De achtergrondkleur is in functie van het gekozen jaartal. Seton ontwikkelde een kleurencode die zich om de 7 jaar vernieuwt.

Er bestaan ook VOID antifraude keuringsstickers. Wanneer de sticker wordt verwijderd, zal het woord "VOID" tevoorschijn komen op de ondergrond en op de sticker. Het gaat hier dus om een onvervalsbaar etiket, dat een spoor nalaat bij verwijdering.

Complementaire producten - Antifraude keuringsstickers


Hoewel keuringsstickers klevend zijn, moet u toch een ponstang gebruiken om de controledatum te markeren, alvorens de sticker te bevestigen. Gebruik een spray om het oppervlak schoon te maken en de hechting te versterken.
Ten slotte gebruikt u een schraper om de sticker van uw uitrusting te verwijderen.