Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Professionele zaklantaarns

Een nauwkeurige verlichting of liever een bredere lichtbundel? Dit Seton-gamma gewijd aan zaklampen en schijnwerpers bevat alles wat u nodig heeft om de duisternis te bestrijden! U vindt er lampen die geschikt zijn voor precisiewerk (elektrische werken, onderhoud, …), alsook voor werk in meer veeleisende omstandigheden, zoals nachtwerven, waar bijvoorbeeld een draagbare schijnwerper meer is aangewezen.

21 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Seton heeft een brede waaier aan zaklampen en schijnwerpers geselecteerd om ervoor te zorgen dat u het ontwerp kunt uitkiezen dat het best bij uw behoeften past. U kunt de aankoop doen van frontale lampen, lampen in penvorm, verscheidene LED-schijnwerpers, lantaarns of iets conventionelere zaklampen.

De duisternis zal geen probleem meer zijn aan de hand van deze hulpmiddelen! De lamp is inderdaad een onmisbaar product voor elke arbeider die het hoofd moet bieden aan een minder gunstige verlichting. Deze gebruiksvoorwerpen zijn dus vooral geschikt voor de bouwsector en voor precisiewerk in kleine ruimtes, maar ook in geval van een elektriciteitspanne in een gebouw om zo een goede zichtbaarheid te behouden bij verplaatsingen.

En indien de zichtbaarheid wordt behouden, wordt ook de veiligheid verzekerd, aangezien het makkelijker wordt om gevaren en hindernissen te herkennen.

Voor een goede zichtbaarheid tijdens een verplaatsing zónder zaklamp, is het mogelijk om lichtgevende signaleringsstroken te gebruiken om de gangen en treden aan te geven. Hiervoor nodigen wij u uit om onze pagina’s gewijd aan Signalering nooduitgangen te raadplegen.

Val ook zelf meer op door onze Veiligheidskledij en veiligheidsarmbanden en Veiligheidsarmbanden met kleuren die zowel overdag als ’s nachts goed zichtbaar zijn.