Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Verkeersspiegels

Een verkeersspiegel vermijdt ongelukken! Ze zijn zeer praktisch op kruispunten of aan uitritten met weinig zichtbaarheid. Wees zo zeker dat iedereen in alle veiligheid op de baan kan rijden. Al onze spiegels worden geleverd met universele bevestigingsstukken voor een gemakkelijke plaatsing. Aarzel niet en installeer een verkeersspiegel!

21 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Wereldwijd verliezen er jaarlijks meer dan een miljoen mensen het leven door een verkeersongeluk. Een goed zicht is één van de voorzorgen die dit cijfer kunnen terugschroeven. Een eenvoudige verkeersspiegel verhoogt het zicht – en de veiligheid! – van de bestuurder door hem een zicht te geven op alles dat er op de weg gebeurt. Dit soort hulpmiddel is praktisch op een gevaarlijk kruispunt, een uitrit met weinig zichtbaarheid of een parking. Seton biedt u een assortiment aan van verkeersspiegels:

- Die onbreekbaar zijn
- Met een bekleding tegen veroudering/vandalisme/mist
- Voorzien van een bolling van 90° of 180° - voor een groter gezichtsveld
- Bestendig tegen sterke wind

Bovendien, naargelang het gekozen materiaal, geniet u van een garantie van 2 of 5 jaar.

Om de veiligheid van uw parking nog meer te verhogen, neem eens een kijkje in het onderdeel Verkeersdrempels . Zo verplicht u bestuurders hun snelheid te verminderen.