Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Verkeersspiegels

Advies nodig? Advies nodig? Hoe de zichtbaarheid verhogen op uw parking? Een groot deel van de verkeersongevallen of aanrijdingen is te wijten aan slechte zichtbaarheid of dode hoeken. Met een verkeersspiegel kunt u die zichtbaarheid op delicate plaatsen flink verhogen en zo de schadegevallen beperken, of erger nog: fatale ongevallen. Een weidse zichtbaarheid is ook belangrijk op plaatsen waar diefstal beperkt moet worden of waar geen ongewenste bezoekers mogen rondwaren, zoals winkels, parkeerterreinen, magazijnen of controleposten. Tot slot kan een spiegel ook helpen om controles of inspecties uit te voeren op plaatsen die anders moeilijk te bekijken vallen, zoals de onderkant van uw auto.

21 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Met de verkeersspiegels van Seton kunt u zowel controleren als inspecteren


De verkeersspiegels in acryl zijn 25 keer sterker dan glas van dezelfde dikte en zijn goed bestand tegen vandalisme. Daarom geven we op deze modellen soms tot 5 jaar garantie. De verkeersspiegels in polycarbonaat zijn tot 250 keer sterker dan glas van dezelfde dikte. De gewone spiegels zijn vervormbaar maar onbreekbaar, de spiegels met kader zijn helemaal onbreekbaar. Deze spiegels zijn dan ook uitstekend bestand tegen vandalisme. De verkeersspiegels in roestvrij staal zijn helemaal onbreekbaar. Al onze spiegels worden geleverd met de bijbehorende muur- en paalbevestigingen.
Met de verkeersspiegels van Seton, beschikbaar in 90° of 180°-zicht, kunt u op delicate punten als moeilijke uitritten, dode hoeken, gevaarlijke kruispunten, parkeergarages, inrijlanen ...
  • de zichtbaarheid verhogen

  • de veiligheid verhogen

Ook kunt u er diefstal mee voorkomen of detecteren in winkels en magazijnen.Met de inspectiespiegels van Seton, tot slot, kunt u een vlugge controle uitvoeren aan de onderkant van uw auto.

Verkeersspiegels met 90°-zicht

Een verkeersspiegel met een kromming van 90° helpt om verkeer of situaties vanuit twee richtingen in te schatten. Onze ronde veiligheidsspiegels met 90°-zicht kunt u kiezen met een diameter van 40 tot 80 centimeter, of in ovalen variaties met gelijkaardige groottes. De kijkafstanden van onze modellen variëren van vijf tot dertig meter. Komt de spiegel in weer en wind te staan, kies dan voor onze vorst- en condensvrije verkeersspiegel. De spiegel is bovendien getest op weerstand bij wind tot 83 km/u.

Verkeersspiegels met 180°-zicht

Een verkeersspiegel met een kromming van 180° helpt om verkeer of situaties vanuit drie richtingen in te schatten. Onze ronde onbreekbare veiligheidsspiegels met 180°-zicht zijn zo uitermate geschikt om goed uitzicht te bieden op rijbanen met drie rijstroken. We verkopen ook vergelijkbare spiegels om winkels of magazijnen in de gaten te houden en zo pogingen tot diefstal of inbraak op te merken.

Inspectiespiegel voor onder de auto

Overheidsdiensten met een inspecterende taak, zoals douane of politie, hebben met de inspectiespiegels van Seton het werkinstrument bij uitstek in handen om de onderkant van auto's te inspecteren. Dat kan bijvoorbeeld om veiligheidsredenen vereist zijn waar veel mensen met de auto samenkomen, bij gebouwen van de publieke administratie, ingangen van concert- of congreszalen of beursgebouwen. Deze inspectiespiegel is gemonteerd op een gebogen stang met handgreep. Voor nachtelijk gebruik raden we de inspectiespiegel met ledlichtjes aan.

Meer informatie over onze verkeersspiegels? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.