Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Veiligheidsarmbanden

Bij Seton kunt u kiezen uit verschillende soorten veiligheidsarmbanden. Sommige zijn personaliseerbaar, waardoor u ze in meerdere situaties kunt gebruiken. Onze fluorescerende armbanden en onze reflecterende armbanden zorgen ervoor dat u van ver zichtbaar bent en gemakkelijk identificeerbaar in alle omstandigheden. Dit zorgt voor meer veiligheid en vermindert het risico op ongevallen.

14 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een veiligheidsarmband maakt deel uit van de onmisbare uitrusting voor een goede zichtbaarheid zowel overdag als 's nachts. Hoewel de armbanden vooral bedoeld zijn voor voetgangers en fietsers, is het zeker ook nuttig in de professionele en risicovolle sectoren. Denk ook aan dit PBM bij de evacuatie van gebouwen of zones.

Wij stellen u verschillende modellen voor, gaande van de eenvoudige reflecterende veiligheidsarmband met klittenband tot de zelf oprollende armband, die met één enkele beweging rond de arm of het been wordt aangebracht.

Het is ook mogelijk een gepersonaliseerde oplossing te kiezen, voor een nog gemakkelijkere identificatie van de gebruiker. U kunt ook kiezen voor een veiligheidsarmband met standaardtekst.

Beschikbaar in verschillende kleuren om zo aan de meest veeleisende behoeften te voldoen, en om een duidelijk verschil te maken tussen meerdere gebruikers. U kunt bijvoorbeeld opteren voor een rode armband voor veiligheid en een groene armband voor evacuatie. In deze optiek is het ook interessant om ons gamma Evacuatiemateriaal en borden Verzamelplaats te bekijken.

Combineer onze veiligheidsarmbanden met Fluorescerende werkkleding voor meer veiligheid en een betere manier om personen te identificeren.