Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Grondmarkering: verf, sjablonen, markeernagels

Grondmarkering is een techniek voor wegsignalering die u in staat stelt om de regels die van kracht zijn in een bepaalde zone beter over te brengen, zo zorgend voor een grotere veiligheid en tijdswinst. Deze horizontale markering bevoordeelt het gebruik van op de grond geschilderde symbolen en tekst om te communiceren. Seton stelt u hier zijn gamma voor aan grondmarkering met onder andere traceermachines, verf in spuitbussen, sjablonen, enz.

158 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Toepassingsgebied  
Binnen en buiten(55)
Binnen(8)
Buiten(5)
Prijs  
Lager dan € 10(31)
€ 10 - € 50(43)
€ 50 - € 90(29)
€ 90 - € 170(35)
Hoger dan € 180(21)
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Met het oog op wegveiligheid en de te volgen verplichtingen om een vlot verkeer te bekomen, wordt een onderscheid gemaakt tussen horizontale wegmarkering en verticale wegmarkering. De eerste gebruikt methodes van grondmarkering om te berichten over de regels die van toepassing zijn op plaatsen waar er verkeer is, in tegenstelling tot de laatstgenoemde, die het gebruik van borden betreft.

Zo is het mogelijk om, met behulp van traceermachines of aanbrengers, makkelijk rijstroken te omlijnen, vooral met het gebruik van verf die speciaal werd ontwikkeld voor asfalt en die zeer bestendig is tegen slijtage. U kunt ook pictogrammen aanbrengen, bijvoorbeeld om een gehandicaptenplaats aan te duiden, of richtingspijlen.

Seton stelt u hier een assortiment van kwaliteitsproducten voor, bestemd voor grondmarkering, zodat u uw horizontale markering op duurzame wijze kunt aanbrengen op rijstroken en gereserveerde plaatsen. Alle benodigdheden voor een goede uitvoering worden u aangeboden, gaande van traceermachines tot sjablonen en markeernagels.

Gebruik onze vloerontvetter om uw ondergronden klaar te maken voor uw

Voor de parkeerruimtes van uw onderneming raden wij u aan om onze pagina’s door te bladeren die gewijd zijn aan .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten