Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Gevaar door machines

De machines die gebruikt worden in magazijn, fabrieken en op werven, brengen een aantal gevaren met zich mee waarvoor uw werknemers en bezoekers gewaarschuwd moeten worden. In dit gamma vindt u allerhande waarschuwingsborden en -pictogrammen voor machines, waarmee u wijst op het verbrijzelingsrisico, het automatisch starten van een machine, het verplicht uitschakelen van een apparaat, enz.

1-92 van 120 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Wanneer u gebruik maakt van machines binnen uw bedrijf, is het belangrijk om enkele voorzorgsmaatregelen in acht te nemen om ongelukken te voorkomen.

Seton heeft voor u een gamma samengesteld met veiligheidssymbolen voor op en rond machines. Op die manier kunt u waarschuwen voor het gevaar dat een bepaalde machine met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld het risico op verbrijzeling.

De borden en stickers in dit gamma kunnen ook gebruikt worden om te waarschuwen voor de gevaren die het onderhoud van een machine met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld de automatische start van een machine.

Ontdek al onze pictogrammen, en maak uw keuze!

Wij raden u aan om naast deze waarschuwingspictogrammen, ook gebodsborden te voorzien die herinneren aan de verplicht te dragen persoonlijke beschermingsmiddelen. U vindt deze borden in de categorie Gebodsborden en -pictogrammen PBM . Neem een kijkje op onze pagina over veiligheidspictogrammen voor meer informatie over het volledige gamma borden en pictogrammen bij Seton.

Gebruik de filters links om alle pictogrammen conform de norm EN ISO 7010 terug te vinden.