Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Kantoorinrichting en -uitrusting

Laat uw werknemers, bezoekers en zakenpartners zich zowel welkom als veilig voelen danzij het Seton-gamma rond kantoorinrichting en -uitrusting. U vindt hier onder meer presentatiemateriaal, voor het beschermen en weergeven van bedrijfsinformatie, en signaleringsmateriaal, voor zowel gehandicapten als mensen zonder een beperking, alsook verscheidene beveiligingssystemen voor een optimale bescherming van uw bedrijf.

Net zoals de parkings en andere buitenruimtes van een bedrijf vaak volledig worden uitgerust om de stroom aan werknemers en bezoekers te beheren en hun veiligheid te verzekeren, dienen ook de binnenruimtes van een onderneming dezelfde aandacht te genieten. Of het nu gaat over kantoren, magazijnen of onthaalruimtes, ze horen allemaal op die manier ingericht te worden dat de mensen binnen uw muren zich zowel welkom als veilig voelen. Bovendien laat u zo een professionele indruk bij hen achter, wat het imago van uw bedrijf enkel ten goede komt.

Bijgevolg stelt Seton u een gamma voor rond het verwelkomen, oriënteren en informeren van uw werknemers, bezoekers en zakenpartners alsook rond de beveiliging van uw bedrijf zelf.

Inzake presentatiemateriaal bieden wij u verschillende modellen aan om aan al uw behoeften te beantwoorden. Onze beschermhoezen en kaders zijn uitermate geschikt voor de terbeschikkingstelling van veel gebruikte documenten. Daarnaast zijn er onze displays, voor het uitstallen van brochures en flyers, en onze vitrinekasten voor het weergeven van allerlei bedrijfsinfo. Onze whiteboards, prikborden, ... lenen zich dan weer tot een gebruik bij presentaties, vergaderingen en opleidingen.

Dankzij ons signaleringsmateriaal kunt u mensen, ruimtes en mogelijke risico's identificeren: veiligheidsmarkering om aan te brengen op vloeren of ramen, naamborden en interne bewegwijzering (gegraveerd en/of gepersonaliseerd, aangepast aan gehandicapten, ...) en badges voor uw personeel en bezoekers.

Daarnaast moet uw bedrijf niet enkel beveiligd worden tegen risico's van risico's van binnenuit, maar ook tegen gevaren van buitenaf. Onze diverse artikelen rond toegangscontrole en beveiliging, waaronder bewakings- en alarmsystemen, sleutelkastjes en geldkistjes,... verzekeren een ultieme veiligheid.

Kleed uw binnenruimtes ten slotte verder aan met verschillende kantoorbenodigdheden zoals afvalbakken, klokken, matten, ... Gezellig en praktisch!

Verhoog de gezondheid van uw werknemers met ons assortiment over Ergonomie op de werkplek .
Beheer probleemloos uw parkings en buitenruimtes danzij ons gamma aan Uitrusting voor Parking en Bedrijfsterreinen .