Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Sorteren van afval

De opwarming van de aarde is een actueel probleem. Voor een beter behoud van de natuur, is het belangrijk om ons afval te scheiden. Op die manier wordt het recycleren gemakkelijker voor de afvalverwerkingsbedrijven. Om mee te werken aan een beter milieu, biedt Seton u een uitgebreid gamma aan van recyclingspictogrammen. Afval sorteren wordt zo kinderspel!

43 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Recycleren is een activiteit die bijdraagt tot een propere wereld. Dankzij onze afvalsorterings- en recyclagepictogrammen, wordt het sorteren van afval heel gemakkelijk! Welke boodschap u ook wil overbrengen, wij hebben de geschikte pictogrammen. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en verschillende versies.

Neem uw verantwoordelijkheid als werknemer en besteed aandacht aan het recycleren van papier, plastic, enz. Na enige tijd wordt afval sorteren een vanzelfsprekende handeling.
Stel als werkgever uw werknemers verantwoordelijk en neem ook uw verantwoordelijkheid. Raadpleeg ons uitgebreide assortiment van Gescheiden afvalbakken voor binnen of Containers voor buiten, en vereenvoudig met deze producten de afvalscheiding in uw onderneming.

Wat maakt het de moeite waard om afval te sorteren binnen uw onderneming? Vandaag wordt duurzame ontwikkeling gezien als een belangrijke kwaliteit van bedrijven: op die manier toont een onderneming dat het zijn verantwoordelijkheid neemt tegenover de samenleving. Zich profileren als een ecologische onderneming met een menselijk karakter is één van de sleutels tot succes. Maak samen met Seton direct werk van uw goede (en propere) imago!