Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Afzetpalen en -linten voor magazijn

Advies nodig? Advies nodig? Waarom afzetpalen met lint gebruiken? Door afzetpalen met linten van Seton te kiezen, bent u in staat om vlug een flexibele inrichting van uw magazijn uit te werken door afzetpalen met linten te plaatsen waar en wanneer nodig.
Het hoeft niet noodzakelijk alleen via afzetpalen te gebeuren, het kan ook via muurbevestiging. Die oplossing is dan natuurlijk 'vaster'. U kiest voor de combinatie linten met afzetpalen of wandcassette naargelang van de precieze locatie en situatie.

27 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Afzetpalen met lint, trekband, uittrekbaar lint of wandcassette


Een voordeel van linten is alvast dat ze ruimte laten voor een boodschap. Zo kunt u kiezen voor een wandcassette of paal met uittrekbaar lint 'toegang verboden' met het opschrift 'toegang verboden'. Een andere boodschap kan dan weer zijn dat er elektriciteitsgevaar dreigt, waarvoor u kunt waarschuwen met deze wandcassette of paal met uittrekbaar lint 'gevaar elektrische spanning'. Helemaal het neusje van de zalm in ons aanbod is de personaliseerbare wandcassette of paal met uittrekbaar afzetlint.
De afzetpalen met lint voor magazijn van Seton zijn:
  • gemakkelijk verplaatsbaar

  • geschikt voor tijdelijke afbakening

  • geschikt om een toegang onmogelijk te maken

  • geschikt om een interventiezone af te bakenen

  • geschikt om een gevaar duidelijk te maken

  • geschikt om de ruimte tijdelijk anders in te delen

Afzetpalen en linten

Een courante combinatie afzetpaal met lint zijn deze gekleurde aluminium afzetpalen met tweekleurig uittrekbaar lint. Wilt u alles wat steviger op de poten, dan zijn deze verzwaarbare afzetpalen met lint voor gevaarsignalisatie de geschikte keuze. Voor ultieme mobiliteit en flexibiliteit kunt u kiezen voor deze afzetpaal op voet met wieltjes met dubbel uittrekbaar lint. Zo rolt en rijdt u meteen naar de zone waar een afspanning met linten noodzakelijk is. Nog beter: aan deze verrijdbare afzetpalen met uittrekbare linten en handgrepen heeft u nog extra houvast. Dikte van het lint, meerkleurigheid, lengte ... het gamma van Seton biedt een eindeloze speeltuin aan keuzes.

Afzetpalen, linten en wandcassettes

Alle combinaties zijn mogelijk, als er maar lint aan te pas komt. Lint samen met afzetpalen, lint samen met afzetpalen en muurbevesteging, maar ook lint samen met alleen een wandcassette. Een courant model is deze standaard wandcassette met uittrekbaar lint, met lint uitrolbaar tot 5,4 meter en verkrijgbaar in verschillende kleuren. U vindt het ook in ons promopack 3 + 1 haspels met uittrekbaar afzetlint. Voor lengtes tot 10, 20 of 22 meter kiest u het best meteen voor deze wandcassette met extra lang, uittrekbaar afzetlint. Wilt u er zelf nog een draai aan geven? Dat kan met deze voordelige wandcassette met oriënteerbare kop.

Meer informatie over afzetpalen en linten voor magazijnen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.