Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Ondergrond reparatiemiddelen

Advies nodig? Advies nodig? Welke middelen gebruiken om uw parking te herstellen? Helaas: hoe meer drukte en bedrijvigheid op uw bedrijf of werkvloer, hoe vlugger uw werkmaterialen maar ook de ondergronden en vloeren verslijten. Werktuigen vallen op de grond, heftrucks denderen over de betonnen vloeren, machines staan dag in dag uit te trillen. Dat veroorzaakt zelfs op de stevigste vloeren slijtage, scheuren of putten. Dat kan dan weer voor extra gevaar zorgen: machines kunnen uit balans geraken, vastraken of werknemers kunnen vallen of struikelen. Ook vloermarkeringen worden soms minder zichtbaar. Tijdig herstellen is de boodschap.

12 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Reparatiemiddelen voor ondergrond en vloeren: voor fijn precisiewerk tot grotere oppervlakten


Bij Seton vindt u een uitgebreid gamma om asfaltwegen of betonnen en andere vloeren te repareren. We hebben materialen om grote oppervlakten te behandelen, met bijvoorbeeld een asfaltstamper, maar ook precisiematerialen als een spuitkit om kleinere schade, scheuren en putten vlug en accuraat te repareren.
Met de reparatiemiddelen voor allerlei ondergronden van Seton kunt u:
  • schade aan eender welk type ondergrond herstellen

  • voorkomen dat gaten in de ondergrond nog groter worden

  • vlug de beschadigde delen aanpakken zonder de volledige ondergrond te hoeven herstellen

Koudasfalt

Gelukkig bestaat er zoiets als koudasfalt: als u een scheur of gat opmerkt in het asfalt op uw parkeerterrein, oprit of voetpaden, dan kunt u de schade in het wegdek meteen met koudasfalt repareren. U hoeft geen grondlaag aan te brengen en u hoeft niet te wachten tot alles droog is: er kan meteen weer overheen gestapt of gereden worden.

Asfaltstampers

Als u koudasfalt wilt aanbrengen in scheuren of putten in het wegdek, is het niet nodig om een grondlaag aan te brengen en hoeft u ook niet te wachten tot alles droog is. Het is dus echt een koud kunstje om schade in een asfaltwegdek te repareren, zeker als u gewapend bent met een degelijke asfaltstamper, zoals u die bij Seton kunt verkrijgen. Daarmee kunt u uiterst comfortabel rechtstaand werken en toch het asfalt stevig aandrukken, zonder dat u zich in de plooi moet werken. Momenteel krijgt u er zelfs gratis een houten steel bij. Leuk meegenomen, mocht u die nog niet hebben.

Synthetische mortel voor alle soorten ondergrond

Synthetische mortel voor alle soorten ondergrond is een must have in elk bedrijf. U kunt er immers op elke soort vloer vlug mee aan de slag. U hoeft geen 1001 specifieke producten voor elke soort vloer in huis te hebben: beton, cement of tegels. Of om riolen of oppervlakken rond of aan machines mee af te dichten: deze snelhardende mortel klaart de klus.

Vlakmakende betonreparatie in kit voor kitspuit

Als u kleinere scheuren en barsten met enige precisie wilt aanpakken, is werken met een kitspuit aan te raden. Daarin monteert u een kit met vlakmakende betonreparatie en u kunt op een handige, flexibele manier de scheuren in de betonvloer volgen. De hars zet zich direct in de scheur en droogt quasi meteen. U kunt de kit overigens ook gebruiken als u randen moet afdichten, palen of borstweringen monteren of moeren en schroeven vastzetten in hout.

Alles-in-een kit om ondergronden te repareren

Wilt u meteen volledig gewapend zijn om barsten en scheuren te lijf te gaan, kies dan meteen voor onze Kit 3 potten koudasfalt en 1 asfaltstamper .

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.