Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Whiteboards, flip-overs en presentatietoebehoren

Communiceer op duidelijke en doeltreffende wijze met uw bezoekers, werknemers en zakenpartners dankzij Seton! Ontdek snel onze whiteboards voor uw vergaderingen, prikborden voor het weergeven van mededelingen of planborden om uw tijd zorgvuldig in te delen. Ook het nodige toebehoren, zoals markers, wissers en magneten, wordt u in dit gamma aangeboden.

65 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een goede communicatie en informatieverstrekking zijn onontbeerlijk in elk bedrijf. Indien uw werknemers en bezoekers niet op de hoogte worden gesteld van bepaalde verplichtingen, beslissingen, ... neemt chaos al snel de overhand. Bovendien is het ook vaak handig om extra uitleg te bieden tijdens opleidingen, vergaderingen of presentaties op een visuele manier.

Bijgevolg biedt seton u verschillende soorten borden aan om aan al uw behoeften te voldoen:

- Whiteboards: ideaal tijdens opleidingen of vergaderingen om uw boodschap kracht bij te zetten. Deze borden zijn te beschrijven met uitwisbare markers, maar zijn vaak ook magnetisch zodat u tegelijkertijd documenten of foto's kunt ophangen.

- Flipovers: standaards om een papierblok aan te bevestigen. Het papierblok is makkelijk te vervangen indien u geen beschrijfbare ruimte meer hebt of in geval van beschadiging. Het papier kan ook makkelijk worden afgescheurd indien nodig.

- Prikborden van kurk en textielborden: ideaal voor het weergeven van informatie en mededelingen. De documenten worden opgehangen met duimspijkers en kunnen hierdoor makkelijk worden vervangen.

- Planborden: voor week-, maand- of jaarplanningen. Uitermate geschikt voor productieplanningen, taakverdelingen, projecten, ...

Ten slotte vindt u hier tevens de nodige accessoires om uw presentatiemateriaal te vervolledigen, gaande van markers, wissers en magneten tot papierblokken, duimspijkers en tape.
Die accessoires kunnen ook heel erg van pas komen bij redtag-borden. Lees hier meer over LEAN Red tags en toebehoren .

Ontdek ook ons aanbod van Posters en Affiches voor onontbeerlijke bedrijfsinformatie.
Opteer voor een Buitenvitrines , indien u ook aan de ingang van uw onderneming mededelingen wenst aan te plakken.