Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Informatieborden rokerszone

Vraag uw bezoekers om te roken in de daartoe bestemde rokerszone aan de hand van een bord "Rokerszone". Het plaatsen van een dergelijk bord zorgt ervoor dat rokers duidelijk zien waar ze ongestoord kunnen roken, zonder het risico op boetes of de kans om schade te berokkenen aan niet-rokers.

22 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Door het rookverbod in openbare ruimtes vinden rokers soms moeilijk een plaats waar ze rustig kunnen roken, zonder hiermee iemand lastig te vallen.

Het is belangrijk om de aanwezigheid van dergelijke zones te markeren met behulp van een bord "Rokerszone", zo wordt het duidelijk voor uw werknemers en bezoekers dat zij de toestemming krijgen om te roken, en kunnen ze dat ook doen zonder zorgen.

Door het creëren van rokerszones toont het bedrijf haar respect voor de vrijheid van de rokers, terwijl ook de gezondheid van de niet-rokers beschermd wordt.

Ontdek dit gamma om het geschikte bord voor uw firma te vinden. Graag laten wij u ook onze Uitrusting voor rookruimtes buiten zien, zodat u uw rokerszones kunt vervolledigen.