Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Keuringsstickers voor vochtige omgevingen - Geplastificeerd weefsel

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over keuringsstickers voor vochtige omgeving Dankzij ons uitgebreid gamma keuringsstickers, kunt u regelmatig een controle uitvoeren van uw materiaal, onafhankelijk van uw werkomgeving. Hier vindt u keuringsstickers van geplastificeerd weefsel, perfect, voor vochtige omgevingen.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Keuringsstickers voor vochtige omgevingen


Waarom keuringsstickers gebruiken?

Als werkgever moet u de veiligheid van uw werknemers garanderen. Daarom is het belangrijk om uw materiaal regelmatig te controleren. Het visuele aspect van keuringsstickers maakt inspectie en de planning ervan heel gemakkelijk.

Welk materiaal is geschikt voor vochtige omgevingen?

Keuringsetiketten voor vochtige omgevingen zijn vervaardigd van geplastificeerd weefsel. Gebruik deze stickers voor de inspectie van nooddouches bijvoorbeeld of de uitrustingen die in een zwembad gebruikt worden. Het kleefmiddel maakt het mogelijk om het etiket te herpositioneren, zonder aantasting van de weerstand tegen uv-stralen, agressieve oliën en water. Bruikbaar zowel binnen als buiten, bestand tegen temperaturen tussen -40°C en +80°C.
De minimum aanbrengtemperatuur is -10°C.

Wat zijn de beschikbare opties bij het kiezen van een keuringssticker voor vochtige omgeving?

Kies uit meerdere opties om een sticker te verkrijgen die het meest aan uw wensen voldoet.

Het model

Er bestaan 4 soorten keuringsstickers, afhankelijk van de boodschap die u wilt verspreiden:
  • Enkel jaartal: Uitsluitend de twee laatste cijfers zijn zichtbaar

  • Volledig jaartal: Het jaartal is volledig zichtbaar

  • Dubbel jaartal: Combineert twee jaartallen, perfect voor regelmatige inspecties

  • Rond of rechthoekig formaat met tekst: identificeert het soort controle. De rechthoekige sticker is groter, de tekst is beter zichtbaar.


De afmetingen

Kies uit verschillende afmetingen. De ronde stickers kunnen een diameter hebben van 15, 25 of 35 mm. De rechthoekige stickers zijn 45 x 20 mm groot.

De verpakking

Keuringsstickers voor vochtige omgevingen worden verkocht per kaart (van 5 à 24 stickers naargelang de gekozen diameter) of per rol van 500 stickers (enkel voor de rechthoekige modellen).
Profiteer snel van onze speciale prijs voor een lot van 3x10 keuringsstickers met volledig jaartal alsook voor een lot van 3x5 keuringsstickers met enkel jaartal.

De tekst

Voeg tekst toe aan uw keuringssticker indien u dat wenst. Zo kunt u gemakkelijker de inspectie identificeren: volgende onderhoudsbeurt, volgende controle, volgende keuringsdatum, goedgekeurd tot, vervaldatum. Voor deze standaardstickers is er een zwarte tekst op een witte achtergrond. Pons zowel de gewenste maand als het jaartal.

Het jaartal kan zich ook in het midden van de sticker bevinden, ofwel als enkel jaartal ofwel als volledig jaartal. Seton ontwikkelde een kleurencode. De achtergrondkleur hangt af van het gekozen jaartal.

Vind u niet de gewenste sticker in ons standaardgamma, kies dan voor een keuringssticker op maat.

Complementaire producten - Keuringsstickers voor vochtige omgevingen


Alvorens de sticker te ponsen met behulp van een ponstang en de sticker te kleven, maak het oppervlak schoon met onze spray voor een betere hechting.
Ten slotte gebruikt u best een schraper om de sticker te verwijderen zonder sporen na te laten.