Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Verbodsborden voor openbare ruimten

Om u te helpen bij het doen gelden van de algemeen aanvaarde afspraken op openbare plaatsen, biedt Seton u een uitgebreid gamma van verbodsborden aan, te bevestigen op uw parkings, in uw tuinen, uw handelszaken en andere publieke plaatsen. Door hun gemakkelijk te herkennen rode kleur en hun doorstreepte pictogrammen, zullen deze veiligheidssymbolen gemakkelijk te begrijpen zijn door iedereen.

1-92 van 161 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Op elke publieke plaats gelden deze algemene afspraken. Deze regels zijn onmisbaar opdat iedereen kan genieten van zijn vrijheden zonder inbreuk te maken op deze van de anderen. Om iedereen eraan te herinneren en ook de goede werking van uw openbare plaatsen te garanderen, biedt Seton u een uitgebreid assortiment van verbodsborden aan die speciaal ontworpen zijn voor gebruik op openbare plaatsen.

De gsm, een bijna onmisbaar accessoire, vergezelt ons overal en het wordt soms moeilijk om hem uit te schakelen of om het even zonder te stellen. Nochtans blijven er openbare plaatsen waar de aanwezigheid van stralen en de beltoon van de gsm niet gewenst zijn. Voor al deze plaatsen biedt Seton borden aan die het verbod om te telefoneren aanduiden.

De verbodsborden voor het publiek laten u toe om de toegang tot monumenten, ruimten en werkplaatsen te beveiligen die niet geschikt zijn om publiek te ontvangen.
Voor uw parken en tuinen zal u heel wat borden vinden die het verbieden om er te zwemmen, te vissen of om honden toe te laten. Garandeer eveneens de gezondheid van uw bezoekers door het aanduiden van plaatsen met niet-drinkbaar water. Gebruik ook een specifieke signalering voor uw parkeerplaatsen dankzij onze informatieborden en parkeerplaatssignalering voor de gehandicapten.

In verschillende maten en materialen, met of zonder tekst, sticker of niet, u zal er ongetwijfeld het verbodsbord vinden die overeenkomt met uw noden en het meest aangepast is aan uw omgeving! Bovendien bent u verplicht om een rookverbod op te leggen op plaatsen voor gemeenschappelijk gebruik in gesloten kring. Denk eraan om werknemers te herinneren aan dit verbod dankzij onze verbodsborden en -affiches betreffende roken.

Bent u enkel op zoek naar veiligheidssymbolen conform de norm ISO 7010? Gebruik dan de filters in de linkerkolom om enkel deze pictogrammen te selecteren.