Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Markering voor afsluiters

Om de veiligheid van uw faciliteiten te garanderen, stelt Seton u een compleet gamma aan markering voor afsluiters voor: lege of bedrukte labels, standaard of personaliseerbare ventielpenningen met tekst of nummering, enz.

30 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Vorm  
Rond(10)
Vierkant(6)
Rechthoek(2)
Naar links gekromde pijl(2)
Naar rechts gekromde pijl(2)
Ovaal(2)
Rechte pijl(2)
Achthoek(1)
Horizontale pijl(1)
Horizontale richtingaangever(1)
Rechte pijl naar rechts(1)
Naar rechts gekromde richtingaangever(1)
Rechte pijl naar links(1)
Naar links gekromde richtingaangever(1)
Rechte pijl met zwarte rand(1)
Gebogen pijl(1)
Gebogen pijl naar rechts(1)
Gebogen pijl naar links(1)
Materiaal  
Messing(7)
Roestvrij staal(6)
Aluminium(5)
Geanodiseerd aluminium(3)
Plastic(2)
Polyurethaan(2)
Hard plastic(1)
Roestvrij staal 316(1)
Gegalvaniseerd staal(1)
Vinyl(1)
Nikkel(1)
Vernikkeld staal(1)
Droge overdracht(1)
PVC(1)
Staal(1)
Zink(1)
Diameter  
12 mm(1)
2.5 mm(2)
20 mm(1)
3.17 mm(1)
30 mm(2)
32 mm(1)
35 mm(1)
38 mm(7)
44 mm(1)
51 mm(6)
6 mm(1)
63 mm(1)
9 mm(1)

Om de juiste en meest effectieve markering voor uw afsluiters te kiezen, moet u rekening houden met de industriële omgeving waarin u zich bevindt. Omwille van deze omgevingsfactor moet u ook rekening houden met het formaat, de vorm en het materiaal van uw markering.

Als u een markering wenst die bestand is tegen chemische producten, kiest u het best voor geanodiseerd aluminium. Dit materiaal heeft een betere resistentie dankzij de geanodiseerde afwerking, wat resulteert in een langere levensduur. Maak vervolgens uw keuze tussen onze zelf in te vullen Blanco identificatieplaatjes voor ventielen en onze Genummerde identificatieplaatjes voor ventielen .

Als u labels of plaatjes zoekt die bestand zijn tegen zeer hoge temperaturen, dan kiest u best voor een markering van roestvrij staal of van aluminium. Deze materialen zijn uitstekend bestand tegen brand, en vormen geen giftige gassen.

Kies ten slotte voor een aluminium markering, als u een product zoekt dat bestand is tegen corrosie. Dit materiaal genereert uit zichzelf een oxide-laagje, wat het beschermt tegen corrosie. Afhankelijk van de gebruikte afwerking (zoals bijvoorbeeld anodisering), kan deze beschemring nog versterkt worden. Kies voor onze Personaliseerbare identificatieplaatjes voor ventielen opdat de gegraveerde inscriptie niet geleidelijk zou gaan vervagen.

Combineer uw markering met onze Bevestigingsaccessoires voor afsluiter markering voor een geslaagde identificatie van uw leidingen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten