Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Vlaggen en vlaggenmasten

Zet de culturele rijkdom van uw onderneming in de kijker of verwijs naar de nationaliteit en identiteit met behulp van de nationale en/of gepersonaliseerde vlaggen die u in dit onderdeel worden voorgesteld. Deze vlaggen zijn vooral zeer nuttig bij evenementen zoals congressen, recepties of nationale feesten. Toebehoren zoals aluminium vlaggenmasten en masthouders zijn ook beschikbaar.

3 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Smuk uw gebouwen en gemeenschappelijke ruimtes op met vlaggen om uw identiteit te bevestigen, of met behulp van gepersonaliseerde vlaggen naar het imago van uw bedrijf, of met nationale vlaggen om de nationaliteiten die uw uithangbord behelst in de kijker te zetten.

Vlaggen zijn uitstekend promotiemateriaal of nu gaat om de cultuur of om de identiteit van uw bedrijf, voornamelijk bij congressen, feesten, opendeurdagen, …

Het is mogelijk om ze op uw gevel te bevestigen maar ook bovenaan een aluminiummast welke u ook in deze rubriek kunt terugvinden.

Gebruik gepersonaliseerde vlaggen om uw bedrijf van anderen te onderscheiden en zo de nadruk te leggen op zichtbaarheid. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen logo op de vlag te laten drukken alsook de naam van uw bedrijf.

Ten slotte raden wij u ook aan om een kijkje te nemen in onze rubrieken Displays voor promotiemateriaal en Display en Bescherming van documenten . Met onze brochurehouders kunt u informatie verstrekken omtrent uw bedrijf aan uw werknemers en bezoekers, en gebruik onze affichelijsten met uw eigen bedrijfsposters om zo tevens uw muren op te fleuren.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten