Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Vlaggen en vlaggenmasten

Advies nodig? Advies nodig? Wat is het belang van vlaggen in openbare ruimtes? Met een vlag kan u de culturele rijkdom, nationaliteit en identiteit van uw onderneming benadrukken. Ze maken ook deel uit van het straatmeubilair waarmee u uw openbare ruimtes kan inrichten. Seton stelt u aanbod met nationale en personaliseerbare vlaggen voor.

3 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Vlaggen en vlaggenmasten


Waarom vlaggen plaatsen in uw openbare ruimtes?

Een vlag is een teken van herkenbaarheid en identiteit. Inwoners herkennen meteen de vlag van hun land, wat voor verbondenheid zorgt. Dit geldt ook voor de vlag van uw onderneming. De vlag wordt herkend door voorbijgangers en zorgt voor verbondenheid bij uw werknemers.

Met een of meerdere vlaggen kan u de openbare ruimte rond uw onderneming opfleuren. Bovendien kan u met een vlag ook reclame maken voor uw onderneming, want hij trekt de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten.

Vlaggen kunnen ook dienst doen tijdens congressen, nationale feesten en evenementen. In ons aanbod vindt u vlaggen van verschillende landen in de Europese Unie waarmee u de nationaliteit van uw onderneming duidelijk aantoont en zijn culturele rijkdom bevestigd.

U kan tijdens een evenement ook een gepersonaliseerde vlag van uw onderneming ophangen. Bij Seton kan u een vlag laten bedrukken met uw eigen tekst of logo. Zo geeft u uw onderneming meer zichtbaarheid en kan u het van anderen onderscheiden. Uw logo of tekst staat op één kant van onze personaliseerbare vlag, de verso verschijnt in spiegelbeeld.

Waar kan u uw vlaggen plaatsen en bevestigen?

Plaats uw vlaggen op strategische plekken voor een zekere zichtbaarheid. Door vlaggen op plekken te plaatsen waar er veel voorbijgangers passeren, kan u ervoor zorgen dat de vlag, en bijgevolg ook uw onderneming, herkend wordt door het grote publiek. Bevestig uw vlag aan een vlaggenmast en plaats deze in een vlaggenstokhouder die aan een muur of wand kan worden bevestigd. Deze houders zijn zeer handig omdat vlaggenmasten vlot erin kunnen worden geschoven. Het is ook gemakkelijk om de masten uit de vlaggenstokhouder te halen. U heeft keuze uit houders voor één, twee of drie masten.

Wat zegt de wet over het gebruik van de Belgische vlag?

In België gelden er geen specifieke regels voor particulieren, u mag de nationale vlag dus altijd uithangen. Voor overheidsgebouwen gelden er wel duidelijke regels. Op Belgische feestdagen, zoals 1 mei en 15 november, moet er op of dichtbij die gebouwen een vlag worden gehesen. De Belgische vlag mag ook wapperen tijdens belangrijke plechtigheden en bezoeken van buitenlandse staatshoofden.

Aanvullende producten - Vlaggen en vlaggenmasten


U kan de inrichting van uw openbare ruimtes vervolledigen met ander straatmeubilair, zoals straatbanken, vuilnisbakken en plantenbakken. Met afzetpalen, straatpalen en afscheidingshekken kan u voetgangerszones scheiden van de rijbaan om zo de veiligheid in uw openbare ruimte te verhogen.