Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Stofmaskers FFP3

Vertoeven uw werknemers in een stoffige omgeving? Stel dan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) tot hun beschikking, zoals wettelijk bepaald in het Arbobesluit, en verzeker zo de veiligheid van uw personeel. Bijgevolg kunt u hier terecht voor een brede keuze aan stofmaskers FFP3 die een uitstekende bescherming van de luchtwegen bieden.

Welk type mondmasker zoekt u?

10 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

De ademhalingsmaskers FFP3 zijn mondmaskers die de beste bescherming bieden volgens de norm EN 149. Ze zorgen ervoor dat werknemers in stoffige milieu's kunnen vertoeven alsook in omgevingen waarin deeltjes rondzweven van diverse materie (keramische vezels, steenwol, cadmium, chroom, asbest, enz.) zonder de veiligheid van hun luchtwegen op het spel te zettten.

Ze kunnen tot 50 maal hergebruikt worden en zijn bijgevolg zeer bestendig, licht en uitermate geschikt voor een langdurig gebruik. Bovendien zijn ze makkelijk mee te nemen, waardoor ze de voorkeur genieten van werknemers die op verplaatsing gaan. Deze stofmaskers FFP3 zijn dus op hun paats op werven, in de ambachtssector of bij metaalbewerking.

Om meer te leren over de verschillende beschermingsniveau's van de stofmaskers, nodigen wij u uit om onze aanbevelingen op de daartoe bestemde pagina te raadplegen.

Om het dragen van deze maskers op de werkvloer aan te moedigen, kunt u een Transparante dispenser voor veiligheidsbrillen en ademhalingsmaskers plaatsen alsook Gebodsborden en -pictogrammen PBM met het pictogram "lichte ademhalingsbescherming verplicht".