Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Etiketten voor inventaris en kwaliteitscontrole

Het beheren van de inventaris vereist een doordachte en zorgvuldige strategie. En ook kwaliteitscontrole is een proces dat een systematische aanpak vraagt. Daarom ontwikkelde Seton een gamma etiketten speciaal ontworpen om u te helpen bij de inventaris en inspectie van uw goederen.

81 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een goede inventaris bijhouden van uw magazijn is soms ingewikkelder dan de boekhouding. Er moet onder andere rekening gehouden worden de ‘first out’ en ‘first in’ producten en overtollige goederen zorgen voor extra kosten en bovendien daalt ook hun waarde. Gebruik daarom onze inventarisetiketten om een duidelijk overzicht te houden van wat er zich in uw magazijn bevindt.

Zonder een goede inventaris geen goede kwaliteitscontrole. Door goed in de gaten te houden welke producten in uw magazijn staan, kunt u uw kwaliteitscontrole efficiënter organiseren. Het is namelijk belangrijk om te weten welke producten voor problemen kunnen zorgen omdat ze bijvoorbeeld defect zijn en teruggestuurd moeten worden. Om de conformiteit, status etc. van uw voorraad systematisch bij te houden, gebruik onze inspectie-etiketten.

Ons uitgebreide aanbod etiketten bevat onder andere blanco etiketten die je zelf kunt beschrijven, maar ook etiketten waarop de dag, de maand en/of het jaar aangeduid staat. Al die etiketten bestaan in verschillende kleuren zodat u uw eigen kleurcode kunt hanteren.

Hebt u nog andere Controlestickers et Hanglabels nodig? Neem een kijkje op onze themapagina voor andere soorten etiketten.