Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Personaliseerbare hanglabels

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over personaliseerbare hanglabels Bij Seton vindt u hanglabels die u kunt personaliseren naar wens. Kies uw model, kleur en afmetingen en voeg tekst en/of een logo toe. Zo verkrijgt u hanglabels op maat en naar het imago van uw bedrijf.

5 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Personaliseerbare hanglabels


Waarom hanglabels gebruiken?

Een hanglabel, ook hangtag of Amerikaans hanglabel genoemd, is perfect voor de signalering van een tijdelijk gevaar, defect of onderhoud. Het hanglabel zorgt ervoor dat de boodschap op een efficiënte manier geïdentificeerd, geklasseerd, gedateerd en overgebracht wordt. Na herstelling van het materiaal haalt u eenvoudig het hanglabel weer weg.

Wat zijn de opties voor mijn personaliseerbaar hanglabel?

Deze hangtags zijn beschikbaar in verschillende materialen en vormen en zijn personaliseerbaar op verschillende manieren.

Het materiaal

U vindt hieronder welk materiaal geschikt is voor welke werkomgeving:
  • Flexibel plastic: Hanglabels van plastic zijn steviger dan karton en bieden een voordelige oplossing. Soepel en duurzaam materiaal, kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  • Karton: Hanglabels van karton zijn de perfecte voordelige oplossing voor binnengebruik. maar enkel bruikbaar binnen en in droge omstandigheden. Sommige versies zijn voorzien van een zelflaminerende laag om uw boodschap te beschermen tegen bijvoorbeeld vocht.

  • Metaal: Hanglabels van metaal zijn super stevig en perfect bruikbaar in moeilijke industriële omstandigheden. Ze zijn zeer goed bestand tegen diverse factoren zoals vetten, oliën, vocht enz.

  • Polyester: Hanglabels van polyester verliezen niet aan kwaliteit door wrijving.

  • Polypropyleen: Hanglabels van polypropyleen zijn geschikt voor buitengebruik. Kenmerken zich door een langdurig gebruik en een slijtvast karakter.

  • Tyvek®: Hanglabels van Tyvek® zijn onverscheurbaar! Bestand tegen chemische producten en eveneens bruikbaar in de voedingssector.


Op maat

Onze hanglabels in dit gamma zijn op verschillende manieren personaliseerbaar. Zo kunt u, afhankelijk van het model, de afmetingen zelf kiezen, de achtergrondkleur, de opdrukkleur, het model (tekst en pictogram, tekst en tabel). U kunt daarna uw eigen tekst toevoegen. Door ook uw bedrijslogo toe te voegen, kunt u hanglabels creëren naar het imago van uw bedrijf.

Heeft u zelf een model in gedachten of u heeft nog vragen? Contacteer onze adviseurs en Seton zorgt voor de rest!

De verpakking

Onze personaliseerbare hangtags worden verkocht per pakket van 10, 25, 50 of 1000. Kies de grote verpakking indien u vaak hanglabels nodig heeft.

Complementaire producten - Personaliseerbare hanglabels


Hanglabels kunt u gebruiken in uw red tagsysteem. Noteer op uw hanglabel bijvoorbeeld 'defect' en hang het aan het desbetreffende toestel. Zo weet men dat het toestel apart gezet moet worden om het daarna te verwijderen. Gebruik daarbij een kabelbinder om de tag te bevestigen!
Toch zijn hanglabels niet altijd even bruikbaar in een werkomgeving omwille van hun grote formaat. Daarom vindt u bij ons ook Keuringsstickers . U kleeft keuringsstickers op uw materiaal om te laten zien wanneer de laatste keuring werd uitgevoerd en wanneer de volgende keuring plaatsvindt. Doordat u de sticker moet ponsen, is het een visueel hulpmiddel die de planning van uw keuringen vergemakkelijkt. Beschikbare in meerdere kleuren (afhankelijk van het gekozen jaartal), modellen (rechthoekig, rond, vierkant), materialen (polyolefine, papier, vinyl enz.) en verpakkingen (rol, kaart, vel, boekje).

Voor al uw keuringsstickers, controlestickers en hanglabels gebruikt u best een permanente marker. Deze garandeert op het vlak van duurzaamheid het beste resultaat.