Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Accessoires voor onthaal van personen met handicap

De wet van 7 mei 2010 behelst het idee dat maatregelen moeten worden getroffen "om een persoon met een handicap in staat te stellen toegang te hebben tot, deel te nemen aan en vooruit te komen in de aangelegenheden waarop deze wet van toepassing
is [...]. Bijgevolg moet een persoon met een handicap dezelfde diensten en voordelen kunnen genieten als iemand zonder beperking. Seton stelt u een breed gamma voor aan uitrustingen om uw gebouw toegankelijker te maken.

32 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een goede toegankelijkheid zorgt ervoor dat iedereen kan deelnemen aan de activiteiten van het dagelijkse leven. Voor mensen met een handicap is toegankelijkheid nog belangrijker aangezien 'normale' dingen vaak een uitdaging vormen. Zo is het voor personen zonder visuele beperking evident om een trap te herkennen, maar voor een slechtziende of een blind persoon betekent dit een groot gevaar. Zonder een strook met podotactiele noppen of noppentegels loopt deze persoon het gevaar om van de trap te vallen, met alle gevolgen van dien...

Dit is slechts één voorbeeld dat nare gevolgen kan hebben voor mensen met een visuele beperking. Dan zijn er ook nog de mensen met gehoorproblemen of de mensen met een mobiele beperking. Voor al deze personen is het belangrijk een goede en aangepaste binnenuitrusting te hebben die de veiligheid garandeert.

Als u op zoek bent naar borden en pictogrammen, al dan niet aangepast aan personen met een handicap, kunt u onze gamma's Borden en pictogrammen Gehandicapten en Signalering toegankelijkheid bekijken!