Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Wielklemmen

Wielklemmen hebben over het algemeen twee functies: diefstal voorkomen en (opnieuw) foutparkeren ontmoedigen. Bekijk hieronder onze wielklemmen in verschillende formaten.

5 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Waarvoor kunt u een wielklem gebruiken?

Wanneer u uw voertuig of aanhangwagen achterlaat op een parking, is er altijd een kans dat het gestolen wordt. Vooral als het een openbare parking is waar bovendien niets van beveiliging is. Daarom is het altijd aangeraden om bijvoorbeeld een van onze Slagbomen en draaibomen te installeren. Om te vermijden dat uw voertuig alsnog gestolen wordt, kunt u een wielklem aanbrengen. Dat maakt het onmogelijk om met het voertuig weg te rijden én om het wiel los te schroeven. Zo kan een wielklem bijvoorbeeld ook gebruikt worden om te vermijden dat een voertuig gaat rollen op een helling.

Daarnaast kunt u wielklemmen ook gebruiken om uw parkeerbeleid te implementeren. Als een wagen foutgeparkeerd staat op uw terrein, bevestigt u een wielklem. Zo moet de eigenaar van de wagen u sowieso komen opzoeken om de wielklem te laten verwijderen. Dat geeft u de kans om de persoon in kwestie aan te spreken en bijvoorbeeld te wijzen op de aanwezigheid van het Verkeersbord van PVC - Verboden te parkeren . Zo wordt hij/zij ontmoedigd om in de toekomst opnieuw fout te parkeren.
Een minder drastische maatregel zou zijn om Stickers verboden te parkeren te gebruiken.

Mag ik zomaar een parkeerklem plaatsen op mijn privéparking?

Op uw privédomein bepaalt u zelf de regels en niets houdt u dus tegen om een wielklem te plaatsen bij foutparkeerders. Let wel! U moet dit reglement vooraf kenbaar maken, bijvoorbeeld door het uit te hangen aan de oprit van uw parking. Zo kunt u ervan uitgaan dat iedereen die op uw parking parkeert akkoord gaat met de regels.
Tip: dreigen met het plaatsen van een wielklem is vaak al voldoende om foutparkeerders te ontmoedigen.

Wilt u een voertuig of vrachtwagen gewoon immobiliseren om te kunnen laden en lossen, bekijk dan onze Wielblokken en opritten .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten